Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li primijetili da je Hrvatska igrala sa 2 zadnja vezna Rakitic i Modric, kao i mi protiv Meksika na prijateljskoj sa Pjanicem i Besicem.
Kakav je ovo gospodin!
Pa i jest zaslužena što jes jes igrali smo dobro,ali su Meksikanci još bolje nažalost,ali pravi Hrvati neće pljuvat po njima dali su sve od sebe,nije išlo i što sad! Svaka im čast,posebno Niki na poštenoj iizjavi!
Jbo majku hladan ko spricer,gledam ga sinoć.Svaka Čast!
što više čitam ove komentare sve sam sigurniji da je hrvatska u vrijeme rata trebala zatvoriti vrata bosanskim izbjeglica i mirno promatrati cazinsku regiju pa da vide kako stevo dere jarca
meksikanci iz sarajeva. imali video kakav?
Niste vi malo fizicki pali, vi ste pali skoro za 70% u odnosu na 1 poluvrijeme i onda je Meksiko pokazao svoju klasu, nisu to samo ta dva prekida kako si objasnio Niko, Chicarito je za tvog Rakitica "Messi" toliko!
Sad ce fasisti iz viteza i busovace napraviti vatromet! Uh sto volim mexico pa to nije zdravo! Andre rivaaa oj haa
bravo mirza majtore i ja volim meksiko i drago mi je da su prošli jer su bili bolji glupane i opet će se navijat diljem BIH za hrvatsku ovo je nogomet. Hrvatska je po igračima bolja tri puta od meksika ali nije išlo majstore i to je nogomet nema pretjerane euforije to je to izgubiš i točka idemo dalje. Očito se ne priča o tome.
zna li neko gdje se ima nabaviti iranskih zastava, treba nam za sutra da naviijamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
e cuj :)
Važno je da zamolimo hrvatiće u Hercegovini da ne pale hrvatske zastave nakon meksičke bušotine.
To ti sakupljaš lajkove. Na svakoj vijesti pišeš ovo.
Kad je stoka u pitanju i tisuću apela je malo.
Marš kući ujko.