Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o čemu kur*a o poštenju, sad im odjednom smeta kad su na svojoj koži osjetili kako je to kad te neko razbuca parama, a dok su desetljećima kupovali od ostatka lige i iz zaebancije slabili suparnike, tad je to kao bilo ok. Licemjeri jedni.
@Jimmy McNulty pa on ni jednog igraca do sada nije napravio. Ovo je obicni demagog koji zasluzuje da vodi Varteks Varazdin
@Jimmy McNulty, pa nije Niko Bayern. On je Hrvat. :o)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ni Aluminij nije mogao protiv HDZea i Dragana Čovića.
S balkanskim govnima ne mozete ni protiv Arsenala
e pa jarane, sta onda treba Dinamo da kaze ili neki timovi odavde kojima je san da samo prodju u grupnu fazu? svako ima svoj problem. nama je problem Bayern, vama ovi arapski majmuni sto bacaju pare kroz prozor i sve tako u krug...za pare od Nejmarovog transfera su mogli anulairat drzzavni deficit ba. :-)
Još jedan pohrvaćeni Bošnjak koji je izdao svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu
@Manijaci_cvila nije tebi lako. Ti si slika propalog društva. Simbol bijede i utucanosti. Primjer neisrvarenosti i sramote za svoje.
link samo za one kojima je hobi brojanje krvnih zrnaca::: https://i.imgur.com/3Okeqzi.jpg >>> Uzivajte :)
Ajax pokazao da moze se poriti sa svima.
Borite se protiv njih na isti nacin na koji se ostali klubovi iz bundeslige bore protiv vas gospodine kovac
A Bayernu Borussia dodje ko vlastita skola fudbala, sve sto valja od njih su kupili.
A koga to? Lewandowski, Götze, i to je to. Svi pričaju kao da su cijeli tim kupili.
Nabavljane igrača je Hasanov posao. Ovaj mu samo podbacio da nije nikoga našao.
Fudbal priče... danas jedno sutra drugo
ajde, dok ste brali igrace iz bundeslige super vam bilo. nista mi sladje nema kad siledzija postane zrtva haha
Odavno to vise nije normalno
Bori se rafom majmune jedan, svabo je uvijek imao talentovane, uporne, i vrijedne igrace. Napraci 3 igeaca kao sir Wenger Lako je kupovati, prodavati nisi ri nikakav strucnjak