Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da se nisu javili nasi ublehasi...
A Bisera pisala zahtjev za tonu hurmi kaže one prošle nešto su prodali a nešto je sama pojela
Mi bi ga nazvali Sadaka arena 🏟🇧🇦🤣
Stadion ce na kraju zavrsiti na aukciji, ko više ponudi. Gratis univerzalne navijače dobiješ 🤣
Zamislite ovo Srbi izgube od svice (Kosova) i na kraju taj stadion sklopi se na Kosovo Republik
Balkanski recept daj sadake, ako ne more stadion dobre su i hurme
Gdje Biserka sada da nam šteti stadion besplatno?!
Katar ce nama dati na poklon
Ja fakat neki dan kontam sto nasi ne apliciraju za ovu varijantu,jer par stadiona su montazni i najavljeno je da ce se demontirati poslje prvenstva.Jbg ukrali mi ideju,a ovi nasi jos jednom dokazali da nemaju ideje ni rođendan da proslave.
stadion treba odrzavati i to kosta...
Zar je moguce da je bio neko brzi od nas u brzom dobijanju donacija?Kosovo 1-Sadakakistan0
….. a sta nam Bisera radi ….muvljuz
Prva utakmica na stadionu igrat ce se protiv Srbije
Šiptari su divlje pleme. Ko je ikad bio na Kosovu zna koliko je to tamo sve jadno i bijedno. I u Jugoslaviji su bili pokrajina socijalni slučaj. Najsvjetliji period im je bio za vrijeme Tite tamo sedamdesetih kad su im zapadne republike SFRJ sagradile bolnice i škole. Tako da ovako nešto od njih i ne čudi.
extra ideja. Ka država ima viziju, a ebo nas chetalj i njih i nas
Uh što preduhitriše naše sadakaše...
Ma ja ba o ovome ni rijeci u zapadnim medijima. Ljudi napravili sve novo i pruzili maksimum za igrace i navijace a ono s eufatilo pederske zastave. Mogu razumjeti kriktike opravdane i neopravdane ali brate de napisi i ono sto je dobro...makar se zajebi. Gdje god je do sada igrano prvenstvo ko da je rat bio mrtvih,povrjedenih a toga cudno sada nema. Umjesto da nesto i nauce od domacina ono uzjahalo ko da ce sutra kijamet.