Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korektan igrac hvala i sretno
Njegovi nastupi u Zelji vec duzi vremenski period nisu na potrebnom nivou,te je ovo cini se najbolje rijesenje,hvala mu u svakom slucaju na svemu a i dobro je sto se na lijep nacin oprostio od kluba !
Aco hvala za sve, nikad ti necu zaboraviti ono skidanje sa linije na Kosevu. Sretno u nastavku karijere.
ubleha sa pala, šajkača boi
Jos da znamo zasto se odlucio na takav korak, clanak bi bio korektan.
Ovo samo kod nas ima, standardni prvotimac i kapiten pod dvogodišnjim ugovorom "svojevoljno raskida ugovor i odlazi bez ikakve odštete". :D CIRKUS!
Kosoriću nemoj lagati svoje toliko "voljene navijače" Plavog tima i ljubavno neraskidivi lanac koji vas i spaja kao cjelinu, kad uđete u anal,ne daj svom Želji do kraja kapaciteta,uz puno ljubavi tople braće Plave..
Hvala za sve kapitenu!
CETNICKI BANDIT BAKIR IZETBEGOVIC SRUSIO ORUZANE SNAGE BH. https://www.bhdani.ba/portal/clanak/1016/analiza/vojska-pada-bez-ispaljenog-metka
ne trebaju nam srbi hocemo sirijce,palestince i turke
Đe' ćeš bolan. Taman su skupili za tribine,a ti ode.
Za svoj stadion smo skupili, boli nas K.
Bio je jedan od najlosijih igraca ove godine u Želji. Drago mi je sto je na korektan nacin sve zavrseno. Gdje god da odeš, sretno ti bilo.
Ako ćemo realno od ove sezone previše previše greški.. sretno Aco.
Nema od ove kukuruz-lige ništa dok igrači napuštaju timove kad se ćefne klubu/igraču, dovode se stihijski, neplanski, dok se i dalje rade talovi (menadžerski/igračko-kladioničarski), a najveći klubovi u državi ne odmiču od tog pravila.
Ko hoće nek ide... nije jedini igrač.
Hvala ti Acooo legendi.Sretno ti bruda :) Volimo te TM87
@Duljevicklempo bruda hahahahahahahah
Hvala ti za sve dobre partije, bilo ih je dosta, alil je bilo par utakmica kada si nas koštao, u svakom slučaju sretno Aco....