Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo-Borac 0-2 , samo nek se zna! To mi zelimo da ne bi po gradu gledali plave ruzne karikature iz hrasnice, doglod, hadzica i slicno
Za one pitare sto zele titulu Borcu(za prave postene pitare se ovo neodnosi) reci cu da se raspitaju kod svojih starijih navijaca uz ciju su pomoc osvojili drugu titulu u bivsoj nam drzavi.Zadnje kolo na Kosevu su igrali Zeljo-Hajduk a u Skoplju Vardar-Sarajevo.Hajduku je bila potrebna pobjeda da osvoji prvo mjesto bez obzira na rezultat iz Skoplja.Nakon prvog poluvremena Hajduk je vodio 3:0,na kraju je utakmica zavrsila 4:4,jer su igraci Zelje odigrali cestito i posteno.Samo da se zna.
@ tm Ja mislim da ti je majka mushko...
j.ebem vam pitari sve za ovaj derbi, bilo bi nas vise od vas i bas bi to bilo jedno lijepo vece i mozda i najbolji derbi u zadnjih nekoliko godina ali ne seljaci sve pokvarise sad ce vam biti 0:2 i za fks cao liga, cao kup, cao evropa...
@TUZLAK Ja konto ti iz Chapljine...
pa kud ćeš gluplje i besmislenije ime od MANIJACI?!?! ahahahahahahahha. Šta znači to - psihopate, umobolnici, duševni bolesnici, poremećeni ?!?!?!?! Reci mi ŠTA ???
zzzzzeeeeeeljljljoooooooooooo
HORDE ZLA, STA SE MOZE OCEKIVATI OD NEKOG KO NOSI TAKVO IME. FC SARAJEVO SE KAO REZIMSKI KLUB MOZE JEDINO NADATI DA SE VLADAJUCE STRANKE DOGOVORE I MOZDA IH DEKRETOM PROGLASE ZA PRVAKE, JEDINO TAKO SU I USPIJEVALI.
hahaha eki sarajevo-borac 0:1 nesretnim slucajem... pa borac vam moze dati 3 komada kad god hoce kakav ba nesretan slucaj. to sto se bojite srba koji ce vas nakantat na Kosevu to je vasa stvar nemojte se prati prije poraza, ostavite nesto i za poslije. Zeljeznicar za zivot cijeli.
mrs u pm ti znas ko je bolji pa gdje ste vi ovih godina mater vam seljacku zeljo sampion crknite dusmani
TAKO IM I TREBA KAD PRAVE BELAJE TREBA HZ HULIGANI SA KOSEVA
ma hordasi svaka vam cast,treba pokazat ko je najbolja navijacka skupina u bih,bio sam na derbyu na grbavici i ono navijanje od strane navijaca sarajeva je perverzija,dakle manijaci vi za hordama kasnite najmanjke 10 god.pa pogledajte vase pjesme a pogledajte pjesme navijaca sarajeva,to je neuporedivo.Horde su daleko najorganizovanija grupa u bih,i zbog toga ih ostale navijacke grupe ne simpatisu i ne vole.Podrzavamo ovu borbu navijaca sarajeva i da je srece svi bi navijaci ustali i borili se protiv ljudi koji vde nas fudbal,pocev od saveza pa do uprave klubova.Zato do konacne pobjede...sretno horde!!!
Ovi pitarcici uvijek traze belaj,pa kad dobiju po pi?ci,a uvijek dobiju,onda su oni jadna fina djeca
Na Koševu se desilo ZLO! Nema opravdanja, nema izgovora, nema ništa. Smiješni i žalosni su ovi što to opravdavaju. Ne znam kako mogu opravdati onaj stampedo, ono udaranje, lomljenje, uništavanje. Ljubavlju prema Sarajevu!!!??? To je ono: \"Vjeruj meni, a ne svojim očima!\" To treba kazniti rigorozno, nemilosrdno, uostalom kao i sve slučajeve nasilja na bilo kojem stadionu. Samo po džepu!
Pozivamo sve navijace Borca da dodju na Kosevo i da proslave pobjedu i tiulu! FCS forever