Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Bjelasnicu, Jahorinu a pogotovo Igman mogu se dovesti mnoge evropske ekipe na pripreme, naravno uz "malo" ulaganja. Medjutim SDA je preko ZOI-a sve pokrala pa na Bjelasnicu i Igman ni NK Pofalicki ne dolazi. Svaka cast komsijama kako to rade na Jahorini.
hvala Bogu da su se naši fudbalski klubovi sjetili da imaju odlične uslove tu pred nosom, a ne u antalijama,italijama i sl. pa zvezda se za titulu prvaka evrope pripremala na igmanu. valjda naši ovi mogu za ovo poneko pretkolo na jahorini i bjelašnici. pohvala za sarajevo i olimpic
ovo ce sad biti za kokice... ajmo, nacionalisti, otpocmi deder paljbu!
ma nece!!!!!!
hoce, hoce, cim se ispucaju na pederima na Milan Fashion Week-u :-P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)