Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad sam saznao novi izraz, Španije IZIGRALA Belgiju, insan se uči dok je živ :)
Gledao sam obe tekme. Belgijanci su igrali ocajno sto ne mora nista da znaci (prva prava utakmica je u utorak), a s Grcima nikad nikome nije lako. Belgijanci misle da imaju najbolji tim u Evropi, dok jos nisu nista napravili kad je bilo potrebno. U sustini siroka baza igraca, ali malo vanserijskih (Hazard i De Bruyne). Mislim da bi ih mogli iznenaditi i spustiti na zemlju.
Danas svi igraju fudbal
Holandija je bila sila a sada je na našem nivou.
lojo... na vasem nivou je kirgistan cuj ti spominjes holaniju sa bosnom hahaha
@UtushioMedjedaRukama cuti dikos vi nemate nivo
ma nama je problem i estonijaAaa
Ova Grcka je 'mutan' tim, skroz. Ako iz dvomeca s Grcima izadjemo kao pozitivniji, bice nesto od kvalifikacija. ...Nevezano za ovaj clanak - jedna ideja: mislim da bi bila izuzetno korisna stvar, za sve, ako bi se na Balkanu osnovala neka vrsta zajednicke fudbalske (super-) lige. Je li ikad bilo kakvih incijativa u tom smislu? Po 3-4 tima iz svake drzave iz bivse Jugoslavije, stvoriti ligu, uz aminovanje UEFA-e, po uzoru na bivsu jugoslovensku ligu. To bi bila velika stvar za fudbal u regionu, kao i za klubove - finansijski, kupovna moc timova, popularnost i kvalitet fudbala bi porasli, nacionalni savezi i reprezentacije,...Svi bi bili na dobitku. A geografski je izvodljivo, jer udaljenost izmedju gradova nisu tako velike... A sadasnje nacionalne lige ocuvati, mozda kao nizi rang takmicenja ili kako vec...Misljenja?
po tricetiri tima izsvake lige ipo petset stotina mrtvih usvakom kolu mani netrebanam to
Nek bude u pocetku po 3-4 tima iz svake lige, mi bi ostali bez predstavnika za dvije sezone!
Da hoce malo alah pogurati...
Grci se dakle popravljaju, Kipar i Estonija nisu naivne ekipe, samo smo s Cirom mogli utrpavati slabijim epikama po tri komada i vise, ako budemo drugi u grupi bice dobro.
mariijuana@ znas li ti gdje je nane drogstore?
brinelite gibraltar
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Realno BiH ce u ovoj grupi bez ikakvih problema proci ko i do sad tj. ostati u Sarajevu hehe
@brundo Bosno moja.