Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odigrajte vec jednom za raju sa dosta golova ovo zadnjih godina je bruka i to me je otjeralo sa stadiona cestitam zelji na tituli
Nije frka i 15 KM, zaradite malo na nama , nismo mi jadovi ko vi.. mi smo Sampioni !!!!.. FORCA ZELJO!!!!
eki ovog soma osima znaj JEDAN JE HASE OSTALI SU KOPIJA!!!
ja kad sam puno gladan pojedem tri tanjira supe :D
jedva cekam sutra vece oko 22:00 da procitam koji ce razlog za poraz navesti BOLO ili jos bolje BOLO da mi kazes razlog poraza odmah veceras,BOLO zasto ste sutra izgubili od SAMPIONA?
mozda i dobije zeljo,ko zna...Ali jedno je sigurno: Horde ce da naprave paklenu atmosferu kao svaki put :D
pa zna se moj bolo , ŽELJO!!!! bolan bolo cestitaj ne lupaj gluposti
ARIF je najjaci tarapi na Svijetu, \"aVtobusi\" pice iz Foce, puni pitara .....!!!!!
NEKOM NE MOZE SAVEZ ZABRANIT GOSTOVANJA AL MOGU LJUDI IZ GRADOVA GDJE TREBAJU DOC KAO NPR SIROKI MOSTAR ZENICA
Nekome ni NSBIH ne moze zabraniti da idu na gostovanja, nekima Benjo Delalic zabrani na domace tekme da dolaze. Izd\'o Benjo fetvu :)
Poderačemo Sarajevo ko Fočak rodni list
Horde ova vam je utakmica sezone :1 derbi 2 izlazak u evropu ne napunitel sjever na kosevuko sibicu ugasite se !!
@Arif Pa to samo dokazuje veličinu jednoga kluba kada za isti znaju i navijaju i u najzabačenijim dijelovima ove (kvazi)države a razliku od vašeg mahalskog kluba za kojeg ni dotična mahala ne zna baš najbolje! Na kraju krajeva, tribine su mjerilo svega, gostovanja pogotovu, a u tome smo bili (a i ostali bi da nije bilo zabrane od strane šlagiranog komiteta za nenormalizaciju i pomaganje amaWu oko titule), PRVI I NAJBOLJI!
@blue Nikada vi strumfovi necete znati sta je ljubav prema klubu, mi ne bodrimo nas klub samo kad nam ide, BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA! OOOOOOO HAJDE ZABIJ GO, HAJDE ZABIJ GO, PA DA SLAVIMO, OOOOOO ALE ALE O ALE ALE O NAPRIJED SARAJVO.......
hahaha,cuj zgazite ih.. Fakat optimizam na nivou.. a nema ni tri dana od Olimpica,hahaha
NAPRIJED ŽELJO ŠAMPIONE, LJUBAVI JEDINA MOJA!
upravo tako ajmo manijaci click :=) http://adf.ly/7eLt9