BiH - Portugal
0
Konačni rezultat 0:1
Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je večeras definitivno dokazano da zenica nije neka velika sreća za nas trava je više odgovarala portugalcima nego našim koji isto kao i simao igraju na evropskim stadionima ništa protiv zenice ali barem da se tamo napravi normalan stadion po standardima fife gdje bi se mozda i onemogučili divljaci da gađaju sudije i sportiste ne bi bilo loše da eventualno na njega može stati bar 20.000 gledalaca možda je koševo ipak optimalno - mislim ako je mogao igrati pape što ne bi mogli i džeko i njegova raja - ne treba nama sreća nego dobri uslovi za igru
Hajde cet*nici raspalite, imate materijala. Mi cemo cekati svjetsko prvenstvo kad vas nakantaju kao Argentinci 6:0. Rijetko gledam nogomet, pogotovo balkanski, ali Balkanci imaju nesto zajednicko (SR,BiH i HR), brate lijeni su kao cuskije, stalno nekakve bunkere igraju, ne znaju napraviti obican pas, vecinom se ukake, pogotovo ako je neka zapadna ekipa, ali zato imaju prgavu publiku koja misli da navija za svjetske prvake, a ne amatere. Pogledajte Iraca, 1:0 u Parizu vode. Tako se igra, nikakvih zvucnih imena i folera. Samo obicni vrijedni igraci koji pretrce pojedinacno kao cijele balkanske reprezentacije.
Zmajevi su gusteri, a sex-u ako se nadas veceras, tesko...poraz utice na psihu!!!
PRIJE SVEGA,I PORED PORAZA,CESTITKE NASEM TRENERU I IGRACIMA.PORTUGALCI SU BOLJE ODIGRALI OVU UTAKMICU I ZASLUZENO IDU NA SP.CESTITKE I NJIMA I SRETNO NA SP.
Dokazali smo svima da ne zasluzujemo nista drugo nego GETO u kojem zivimo!! Fuuuuj, stoko primitivna, hrakajte i dalje protivnika, gadjajte sudije, citav svijet je vidio nevidjeni primitivizam. BIH4EVER!
hehe cuj ti bosanac pa kad ste vi igrali fudbal samo sanjajte nemate sanse napred portugal .za nezavisnu republiku srpsku koja vec je pa onda da vidite staje fudbal ka budu igrali protiv vas spska uz bozju pomoc nezavisna jos koja godina
na sve komentare: FUJ!
stvarno ste bolesni!!! ZMAJEVI SU ZMAJEVI!!! njih su zene sinoc dobro pripazile ne mogu momci na nogama da stoje danas :):):) TO ZA BOSNU, BOSANKE I BOSANCE!!!mozda nema pobjede ali zato ima dobrog sex-a... u svemu ovome meni je zao navijaca najvise:(:(:(
\"j...m vam m.... svima koji mislite da ZMAJEVI ne mogu razvalit portugal.......... mozda mogu oni preko drine hahahahahhhah \" E zbog ovakvih izjava zasluzujete svaki prezir, niste vi dorasli evropi, vi ste za Aziju, odakle ste i dosli, jedite se sada mali muslimancici, mozete samo da mrzite Srbiju, ali cete je gledati u Africi!
sramota kakvi zmajevi, jadovi fuj manekeni nisu ni zasluzili titulu jadova nego manekena dzeko zahvaljujemo se za sav dosadasnji trud al bolje da se ti odreknes dresa reprezentacije jer si medijska jedna zvijezda i jad manekenski koji kampuje u protivnickoj odbrani takodje i salihovic koji nije cuvao svog igraca raula meivrevesha mnogo jadni zmajevi na koljenima, daj Boze da ode i onaj Ciro sto samo zna da sere o medijskoj zvijezdi Edinu, ibricic je u reprezentaciji samo zato sto je suker inace dobar prijatelj naseg Cire rekao da valja i zato pjanic nije nikad ni usao u startnu ekipu, zato nam i igramo nako jadno zbog dzeke i kompanije koji misle da su zvijezde ma oni su obicne kite koje su pokazale veceras sta znaju mozda su neki igraci u svojim ligama ali ovdje u repki su karne ;)
arane gdje ti tu vidis hrvate i portugal??? hahha pokri se dekom i usuti
Ne samo da ce izgubiti nego ce dobiti i kaznu od FIFE radi divljackog ponasanja . Jos jednom ste dragi Bosnjaci pokazali da vam nije mjesto na medjunarodnim natjecanjima nego ostajete tamo gdje jeste - u toru .
Ej bre, turci, ne ide vam baš dobro?! hahahahahaha Pa šta je bre ono sa sudijom? Ja mislio vi GRADJANI a ne PAPCI....ispade da ste sve ono sto stane u jednu rijec - TURCI (prljavi, podmukli i pogani narod iz male azije)
\"Makar smo bar u tome slozni.... :-)))))))))))))))))))))))\" E y_e_b_e_m ti uciteljicu maternjeg jezika, kako god ga ti zvao!
Ja sam Srbin iz RS, i ne volim nesto mnogo BiH, ali veceras sam navijao za BiH prije svega zbog Cire, fudbalera koji su mnogo zeljeli plasman, i obicnog naroda iz federacije koji bi se radovao tome, a ne zbog nacionalista koji bi uspjeh Bosne koristili za svoje ispade. Eto tako, pozdrav iz RS