Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasenovac bre !
volio bi da ibra da 2 gola, da messi isto tako da 2 gola te da puyol da autogol i da prodje milan :)
za @gangrena Dok ja pijem, ti ga pushi crncu !!!!
sto pijes kad ti skodi
za @gangrena I opet da ti napomenem da ne zaboravis: Fino i lagano mi popipkaj usnicama levu moshnjicu !!!! :D :D :D ZIVELA SRBIJA !!!!!!!!!!!
ZIVELA SRBIJA!!!! ZIVELA SRBIJA!!!! ZIVELA SRBIJA!!!! A ti \"@gangreno\" usnicama mi popipkaj levu moshnjicu :D
@@gangrena Zesci seljakljuk i privitimizam, nekome to reci. A i vi koji ste mu lajkali kometar, niste nista bolji. Srbi vole da se hvale, neka ih nek misle da su nebeski nardo, ali nema potrebe za psovke. A veceras su mi na okupu dosta odvrathin igraca. Dani Alves, Sergio Busqets (kako bi ga volio dobro istuci) , Puyol (Homo Erectus?? izgeldom i ponasanjem) Sa druge strane Ambrossini (mesar i penzioner) , Gatusso (sta reci???), Mark Van Bommel, i pogotovo Zlatan Ibrahimovic (zbog njegove umisljenosti i arogancije). Ne volim ni jedne ni druge, ali nadam se da ce ih Barca nakantati 5-0, zbog onog bunkera na San Siru.
Je**m ti kompletno porodicno stablo....od najstarijih potomaka pa do onih tek rodjenih!
ma kakva Barca i Milan, samo SRBIJA brate ... samo SRBIJA !!!
Samo da sudija izdrzi pritisak...i Milan ima sanse
ZVAKA CAST BARCELONI AL KAD NAJBOLJI BOSNJACKI IGRAC SVIH VREMENA IGRA JA NAVIJAM ZA NJEGA. FORZA IBRAHIMOVIC
Svaka cast milanu.. al nece biti lako barsi veceras, dovoljno je da jednom bljesne desnica ibrage pa da pep krene cupat obrve jer kose nema..
SRBIJA !!!!!
Svaka čast Milanu ali mislim da znamo ko ide dalje. Sretno našim prijateljima i pobratimima iz slobodarske Barselone! Visca!