Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vi koji u komentarima spominjete Edina Dzeku u negativnom kontekstu, uz to jos i vrlo nepristojno, ste ljubomorni i neostavreni tipovi i tako ce ostati u vasim bijednim zivotima. Sansa da se to promijeni postoji, ali morali biste mnogo raditi na sebi i s tim radom poceti odmah nakon citanja ovog mog komentara. Zelim vam puno uspjeha u tom radu.
Gledajući timove kao da su igrale legende Sitija, protiv legendi Junajteda 😁
Dzeko nije jos dosao sebi od utakmice sa Armenijom
nije bilo potrebe, Dzeko je tu za ozbiljne utakmice, kad se rjesava pitanje titule i tako to
iapod pazuha mi miriše ono bas lijepo pikantno a imam i njeke ko bijele mrvice po dlakama
Joj kad se sjetim da je zbog ove krampe Benjani Mwaruvari, Edin strasni morao na klupu! Ko je bolji pokazalo je vrijeme i trofeji! Shine on you crazy diamond!
nije zbog benjanija, nego zbog wilfreda bonya
Bravo novinar, napišete da Džeko ipak nije igrao, ali ne napišete razlog. To je isto kao da napišete : danas se odigrala utakmica između tog i tog, ali ne napišete rezultat.
Nije igrao ali je ipak igrao? 🙄
Dobro je klix, ispravljas se na vrijeme hahahh