Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo joj stoji crveno
Svaka cast predsjednice!Podrske za hrvatsku stizu iz cijelog svijeta-Mick Jeeger, Will Smith, Pierce Brossnan, ma koliko hoces!LJudi sa Samoe pjevaju "Nije u soldima sve"!U Bildu, na 3 strane, fenomenalna reportaza...Sve pet
imati ovako dobru zensku na vrhu drzave...neprocjenjivo 😁
Sretno, medjutim izgleda da ce biti kao 1942 kad ste ga popusili u finalu pred samom Moskvom. Da ste ste se na vrijeme ogradili od politiziranja nogometa i ustaskih izjavava Simunica na proslom prvenstvu ili Vide na ovom takmicenju imali bi puno vecu navijacku podrsku iz Bosne i Srbije. Ovako Alee France.
Ta priča "da su babi muda"... da Muslimani nisu bili u Handžar diviziji i u Ustašama, možda ne bi jeli govna danas i pretvarali se da nisu bili. Da li to znači da svaki antifašista mora navijati PROTIV BiH? Glup si. Mora da si u SDA.
Milfica moja!
Ova ga je garant primila vise puta u Rusiji, veliki dio Ruske vlade joj ga je dao
eeee moj druze zagrebacki...propjevat ces ti po ruski...:)
Lijepa nasa Kolinda i zaista istinska navijacica :))))
eeee moj druze zagrebacki...propjevat ces ti po ruski...:)
@KafaNaDriniy E moj Drina...uvijek me uspijete nekako nasmijat haha :)
Sosa sa dna kace!
ustaška kobiletina, podržavaoc HZHB
bolja od severine
Severinu ebu srbi evo vec 10 godina
utusi klix sa ovom milfacom..
Dobra piggy milfica !
Ovi su mi simpatični
treba hoda okolo i troši pare poreskih obveznika ... kakve li ti imaš veze s uspjehom fudbalera, da mi je znati ...
hrvatska će dobiti od fife najmanje 25 mil. eura, bar za sada. Hrvati su puni ko brod, no sikiriki.