Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično zasluzio je momak da bude u vrhu svega... Skroman, posten, dobar igrac... Sretno mozda bi bilo dobro da ostane u Shefildu ovu sezonu ( ako izbore opstanak) uzece ga sljedeće sezone ekipe u top 4...
Sjećam se repke kada su igrači vrijedili 200K pa nismo propali. Sjećam se kada je babo imao sikiricu a komšija lovačku pa smo opstali. Sjećam se kao dijete išao sam vidjeti prvi tenk koji su zarobili iako se nije mogao voziti. Sjećam se polaska u srednju školu bio sam pun ko brod 12KM u džepu. Ne donose pobjedu pare nego srce u junaka.
Sjećam se vršnjaka od 20, sad teško 18 da dobaci.
Fino si napisao sve!!!! AFERIM!!
odlicna karijera, sjajna primanja i sponza kao Trademark svih poglupih bosnjaka koji se domognu prvog miliona
Dedić ce ih sve prevazici sa cijenom!!! Zlatni ljiljan nas! Rodila ga majka Bosnjakinja jeste vidili kako se viore Ljiljani u Austriji na proslavi!!! ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 ljiljani su jedina zastava Bosne i Hercegovine!!!!
Kruna 9m
Lista nije ok., ne može Pjanić nikako biti vrijedniji od Džeke
Pravi momak i pravi lider na polju!
a vidi Babe sa 37 godina vrijedi vise nego neki brazilac dobri u 37oj
Pjanić u Želji ne bi imao mjesta u prvih jedanaest.
prosek
da,dobri pice
Da je ovaj Dedic englez ili njemac vec bi kosto 80 milione eura ...
lijepo je sve to ali sta cemo za buducnost BH Fudbala kada Dzekson ode....ko ce ga zamijeniti??? nevolim reci ali lagano propadamo!!!
Nismo propali prije Džeke,nećemo ni poslije ...dobar je,ali svako vrijeme ima svog igrača
Znaš šta, moram to tako da ti odgovorim! Bit ćemo još bolji✌
Svaka čast, čestitke
Bravo Zmaju