Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni nije jasno kako neka firma, kompanija, fabrika... bilo koja organizacija nebitno čega može dugovati novac? zašto ja kao pojedinac ne mogu da dugujem novac državi. na platnoj listi su mi prikazani svi porezi koje sam dužna platiti državi i uredno se odbiju svaki put i što mi ostane dobijem. kako neka firma može poslovati a i biti dužna?
@Krizaizbliza mahune s faširanim mesom... kad se vratim s posla nastaviću kuhat na pola pripremljeno ostavila. jezik ispao ekstra. pa i prošle hefte bio grah kod tebe...
Meni nije jasno kako neko može dugovati 7 miliona a nema ni infrastrukture, niti šta brine oko igrača, trave, terena..... Nabubali sponzora okolo, to pozivaju na članstvo, to igraju neki što znaju igrati malo bolje od raje rekreativaca i 7 miliona duga... Ne, nije u pitanju Juventus ili Inter ljudi već Meljo iz golubarnika. Svaka vam čast - 7 miliona u minusu.
Krivi su inspektori koji jasu privatnike a od kriminalaca i utajivaca primaju pinku. Krivi su inspektori i direktori porezne.
A VJERSKE ZAJEDNICE U BIH SU OSLOBOĐENE POREZA - koji paradoks i nesposobnost političara da promjene zakon i naprave ga pravičnijim
Ne brinite, sad će navijači novosarajevskog tima skupiti taj novac. Idu im akcije od ruke
Ne brinite, sad će navijači novosarajevskog tima skupiti taj novac. Idu im akcije od ruke
Čelik je u sporu sa poreznom oko ta 2.2 milona koja pisete da je duzan, pa ste mu to uracunali kako je dužan i nije poveća dug nego je smanjio, bez pomoci grada koji mu jos duguje novac, nego kvazi novinari ne poznaju istrazivacko novinarstvo nego samo copy/paste.Uracunali Čeliku 2,2 M gdje traje jos spor oko tog novca, ako pisete tako za Čelik zašto Želji isto ne uracunate dug od oko 3 M kako je u sporu sa poreznom za taj novac ??
Kako.moze imati licencu za nastup a duzan porez.
i kmelju i slobodu u fildžan ligu
I Želju izbacit u 3 ligu,država iznad klošarskih klubova
jesu za ovo krivi čović i dodik ili ipak neki nesposobni ljudi?
Čelik svoje dugove vraća polako i sigurno i za 4 do 5 godina opet će bit premijerligaš ali ovaj put na zdravim temeljima. Odabrali su bolno i teško ali dugoročno jedino ispravno rješenje. Ne bih se iznenadio da njihov put odabere još neki od klubova iz PLBiH u bližoj budućnosti.