Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini igrac koji trenutno vrijedi iz Mostara je Demir Peco ( Radnik)
Kako ces ocekivat da strucnjak trener juniora Veleza, Pajic napravi igraca kad ni sam nije prosao Velezovu skolu , svake godine borba za opstanak
A što se tiče mostarskih igrača, Velež je stvorio uslove za omladinski pogon, rezultati će doći. Bajević i Halilhodžić nisu iz Mostara.
Za ove nazovi mostarce koji osporavaju Velež. Eto vam i Zrinjski i stadion. Ali nama koji volimo Velež niko ne može osporiti pravo da ga oživimo i podržavamo.
koliko je sarajlija u želji i sarajevu, zeničana u čeliku itd itd. Inače, zanimljiv članak.
@vidoviti danko.marin ja ne znam odakle ti ta znasons,t da mozes priopcavati tko ne navija za Velez.Sigurno si neko umisljeno bice, misleci da ti je navijacko drustvo Veleza poznato.
Koliko ima Zagrepčana u Dinamu Splicana u Hajduku ili Milanovaca u Interu ili Milanu.WTF sta je pisac htio reći.
Nema većih hinjavaca od mostaraca
Više bugojanaca u Želji i Sarajevu nego mostaraca u Veležu i ovom dr. da izvineš ime mu ne spominjem :)
@kenan.sabic.1 Kako nebi bilo više bugojanaca tamo kad je bugojanski SDA Iskru bacila na koljena,da nedavno nije bilo jednog hrvata koji je priskočio u pomoć Iskra bi bila ugašena
Koliko mostaraca ima u zrinji i velezu?Pa koliko i u mostaru
ZRINJAAAAA!
Ne tvrdim da su bas svi rodjeni Mostarci, al' bar djeca Hercegovine. Golmani Veleza Mrgan, Njegus, Petranovic; pa Kalajdzic, Prskalo, Ledic, Pecelj, Colic, Matijevic, Primorac, Djurasovic, vrhunski odbrambeni igraci; onda Kvesic, topdzija Medjedovic, Anel Karabeg, Dragan Okuka, Jadranko Topic, pa Vukoje, Bijedic, Skocajic, braca Juric itd, itd; Dzemal Hadziabdic il' braca Halilhodzic iz Jablanice; i vec pomenute legende Mostara, Veleza i SFR Jugoslavije.
zrinjski je mlad klub i samo tudjmanova zaostavstina .... Velez je druga prica ...
@x111111taysonn Druga liga a ne druga prica
Čelik je istopljen..okrenimo se Tuzlacima. Čelik i Sloboda dva timova koja standardno lako lomimo..protiv Zrinje igraju koda života nema u njima, a protiv Sarajlija zadnja kap znoja na teren.
GOOOOOOLLL 2-0 moj Zrinja vodi - 18. minuta
..bo te on
GOOOOOL Počelo je topljenje zeničkog Čelika - Govedarica 15 minuta
u ekipi ispod B.brijega od startnih 11 samo 3 BH I.......