Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne bude povreda.Živ i zdrav bio.
Guardiola od kako je stigo u City ko da sastavlja puzzle. Čini se da mu je još samo ovaj lik falio. Al daleko je maj i završnica sezone.
Sastavljao bi i Mulalic da je potrostio 1,2 milijardi EUR u posljednjih 6 godina. Pa vise MC ulaze u tim nego mi u odbranu države
I Manchester United je potrosio toliko ako ne i vise, i ljudi nisu osvojili trofej 5 godina :)
Da igram u Sitiju, da bih 10 za sezonu...
Gdje su kvote
Mali igraci, lazne 9-ke u spicu su glupost. Aguero je fizicki bio igrac sredine a ne spic. Isto tako Barca udovoljila Mesiju, stavila ga na 9-ku. Medjutim Haland, Benezema...itd, kao i svojevremeno Dzeko mada mu nije dato prostora i kontinuiteta, dokazuju svu glupost kada spic igraju mali igraci koji ne daju glavom i nemaju snagu da grade loptu
Lionel Mesi 2012 kalendarsku godinu zavrsi sa 94 gola,svi ovi da se saberu skupa nikad tome nisu ni prismrdili!
Da inace sistem s Messijem nije funkcionirao. Lik dao 92 gola u godini. Naravno on je izuzetak, insce je bolje imat klasicnog spica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije nekoliko sedmica rekao sam 40, prošle sedmice sam popravio na 50 a sad me nešto gura da kažem pa i 60 😂
Farmer liga pa može :D
ronalda ce presisati sigurno a vrlo moguce da dodje blizu Mesijevog rekorda
Koliko znam jako su blizu Ronaldo i Messi. Ako jednog prešiša ode i drugi.
Jest ruzan brate
ne vadi
Samo da ga ego ne upropasti kao onog malog Alcaraza. O Baloteliju da ne pricamo.