Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne branim Faruka prvo on nije kolegijalan i normalan pa da cestit nekome ko je izabran za selektora a ne on jos mu ko neki jaran fudbaler vece ime nego on ali lopovukla na sve strane unistise zemlju kreteni
nije diktatura nego kriminalci veci od mafije zasjeli vi ste gori nego Kures i U sanovic 100 puta
ne kvalifikujemo se baš na svak prvenstvo, ali redovno dajemo reprezentaciju iz saveza u KPZ Zenica.. ko će naslijediti Ušanovića pitanje je sad.. ispod crte: meni su debilne ove ping-pong izjave. lako je utvrditi ima li mutljevine ili ne, pošalji inspekciju i sačekaj nalaz..
Faruku krivo sto je Mesha selektor! On je imao svoju priliku, nije se nesto pokazao, samo zna laprdati i kritikovati bez osnova!
vlada kriminal