Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ona rekla boli me pi.ka gdje ces samo donesi pare
‪7.1.1993 Armija RBiH je oslobodila Kravicu. Srpska propaganda je zeljela prikazati ovu akciju kao zlocin nad civilima, ali dokumentacijom prezentiranom pred Haskim tribunalom lako je zakljuciti da se radi o vojnoj pobjedi Armije RBiH. Naime, vojnici Armije RBiH su bili u blokadi i zbog gladi su morali osvojiti i zauzeti Kravicu. Ova pobjeda podsjeca na pobjedu Turske vojske na Kosovu 1389. Cestitam svim patriotima na ovoj pobjedi uz zal za izgubljenim zivotima. 🇧🇦⚜️ ‬
Sjeo si sa suprugom i rekao joj da je ovo jedina opcija
Mu? Sta bolan? Sta? Niko te nije shvatio.
Ovo je vrh, prvo S04 Arsenalu proda macka u vreci pa sad Arsenal njima isto 😂
propo si
On je tako glup covjek, da se vjerovatno nije uklopio u englesku humor, engleski jezik generalno. To je smece rodjeno za Njemacke. Tamo humora nema svakako. Praznoglavi glupan.
Zasto si sjedao
nama bosnjama je drugi dom njemacka
E kakav si ti muskarac kada za sve moras zenu da pitas ccc. Kod mene se zna u kuci ko ima zadnju rijec .A ona glasi "Da draga"
dok drugi bjeze sa broda koji tone,Sejo se penje...haha
@jasamjatisiti100 On je tako glup covjek vidi se iz intervjua njegovih, da se vjerovatno nije uklopio u englesku humor, engleski jezik generalno. To je smece rodjeno za Njemacke. Tamo humora nema svakako. Praznoglavi glupan.
Pa jesi li guzio poslje razgovora...
🙄🙄🙄🙄🙄🙄
gdje će drugo BoŠnjO nego u bauštelu :)
šta joj imaš išta govorit... šamarććIna.... ako neće... formaldehyde u krpu.. zavežeš, u gepek... sutra se samo probudi u Schalkeu.... tako sam ja nagovorio svoju ženu da preselimo u Minsk
Hajrovic bi guzice dao sa potpise za Šalke, malo je Dinamo za onu njegovu sponzorušu, mršava ko da trenira kuci uvlacenje u flasicu 😂
@Arthurfleck Hajro c da bud eostavljen uskoro. Ne pridonosi budzetu.
Hahahahahahahahaha dobar, dobar 😂. Brate nije te niko ni pitao, nego noga i poselami. 😀
Likovi koji komentarisu na klixu su uglavnom neformirani, neuspjesni, i nevaspitani klosari.
vidim ...
mogao se bolje potrudit, nije iskoristio priliku u arsenalu, mogao je dat sve od sebe...al nije, jbg..pa se vracaj u schalke..mogao je bit u juventesu, realu, barci, psgu..al jbg, kad je glup, zalaganje i trud 0 bodova, tako i u repki.