Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fkt je ovaj wenger retardiran, doveo. lacazetea za 50 mil, a izvodi debilan tim ,a i ozil je katastrofa lik se gega za. petsto hiljada sedmicno, YNWA
Evo citam engleske izvjestaje, i skoro unisono se provlaci jedna stvar: Zasto si Arsene ostavio Kolasinca i Lacazzetea na klupi? Mislim da ni Arsenu nije sigurna stolica. Covjek je izgubio svaku vezu s mozgom, i ne bi me zacudilo da vec sutra dobije sup kartu, je sam definitivno nece otici.
Brutalan pokazatelj koliko je ta svjeza krv u ekipi u liku Kolasinca i Lacazettea bila potrebna, a Wenger ih ostavlja na klupi. Ova sezona je bila idealna sansa da se osvoji liga, jer se ne igra LP,ali po do sada vidjenom dobro ce biti ako ostanu u ligi.
Wenger nece nac novi angazman ni u jednom normalnom timu poslije ovoga sto radi sa Arsenalon.Tuzno koliko glup trener.Glup ko top,ko stotinu topova.Tuzno bolan gledat one navijace,isfrustrirani su.Dovedes pojacanja i drzis ih na klupi.Idiote jedan daj otkaz nemoj ga cekati.Nema trunke stida moron glupi.Unistio klub.
Salah igracina.
Dajem 1000 funti sezonski da bi gledao sramotu i jad svake ebene godine ... Titula je vec izgubljena, jer ovaj pateticni sastav s Wengerom nije u stanju stici Man. U. Jedini koji igraju srcem za ovaj grb na grudima su Giroud, Sanchez, Koscielny i Welbeck
@boslud1 Ma sezonska ulaznica, ne dajem toliko za svaku tekmu :P
Dajte malo vremena Wengeru ipak je tek počeo da vodi klub.
Da je Sejo igro bilo bi puno bolje
@Yokohama dudlaj ga cetnice
Arsenal 16 na tabeli Vrijeme je arsene davno bilo stvarno Uprava ga nagradi povecanjem plate UPRAVA NAPOLJE
ozil propast od igraca..
Ode Bilic ca u Split.
Najopasniji po liverpul bio - Karius! :)
Nafalio Arso Seu, pa ga parkiro na klupu! Hinja francuska!
@gladijajator Ostali su u rangu Divova, ako to moze ikako!?
oba tima daju gol al u qrcu.jbo me arsenal..