Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Torino vala dobro zatvara igru, samo momenat magija od Kolarova je Romi spasio 3 pojena. Torino bi imao i sansu da pobjedi da nije za Sadiqa koji je bio u ofsidu 7 puta i za tim upropastio 7 sansi. Dzeko je vrlo malo dobijao upuceni lopti. jednostavno nije imao priliku da se pokaze..
Al ga zabode ko Miha nekada po cijeloj Italiji...
A pusi dvije kutije dnevno !!!
Roma je zasluzeno pobijedila na teskom gostovanju mada je i Torino imao prilike posebno mladi talentovani (iz Rome posudzeni) centarfor Sadiq...vezna linija Rome je zakazala, pojedini igraci sebicno stvaraju prilike sami za sebe umjesto da lopte idu na Dzeku...nadam se dace trener to uskoro popraviti. Kolarov je veliko pjacanje i opet je bio fantastican.
Bravo Roma. Teško gostovanje kod veoma dobrog Torina, pomučili se jesu, ali tri bobe u padže. Kolarov je bomba od igrača, odlično pojačanje Mochija. Vidi se napredak kod Rome, koja ruku na srce ima prosječnu ekipu. Šta mora ubleha zvana Montella napraviti da dobije nogu iz Milana? E moja upravo..