Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljo i Sarajevo sram vS I STID BILO KAKO PREDSTAVLJATE GLAVNI GRAD I DRZAVU ,odvratni ste
I Washington predstavlja glavni grad, pa ne može u NBA meda.
Svaka čast na izjavi !!!
Tako se ponasa pravi sportas.
Nevezano za kokota, citam na portalu zelju gledalo 4 500 gledaoca, a prozivaju tuzlu i slobodu gdje su vam navijaci vako nako, zaista mi nije jasno jel to tolika razlika sloboda vitez 3000-3500, zeljo vitez 4500...
@Hrgota mogu sarajlije pricat sta hoce ali evo vitez je privukao 4 500 gledalaca, a sloboda ce sigurno 8 ili 9 000..i sta sad mi trebamo pisat vidi ih poletili da vide slobodu, glupost, zna se sta su derbi utakmice..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da mi je vidit tog čovjeka koji je na kladari odigrao na Vitez,kvota da će Vitez pobijedit bila 10 KM.
@tuzlak478 Mene jučer oborili Željezničar i usrani arsenal,dobitak bio 105 KM. Da je me samo Željezničar oborio,majkemi bih otšo sa automatom na Grbavicu da se obračunam sa trenerom i upravom kluba.
@BorisJeljcin2 mene je samo zeljo oborio, skino bayern barcu i man utd, i sta cu sad :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JOOOOOOOOOJ ŠTO VAS OBRUKA VITEZ NA "evropskoj grbavici"HAHAAAAAAA
je li se to javlja onaj lesinar iz banja luke?
@I`ll be back banja luka i ja ko nebo i zemlja
Fin gol ,dobar dečko sportista pravi!