Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema od toga ništa, Liverpool je šampion!
Nakon 3/4 odigranih utakmica gdje je gotovo sve jasno, nepravedno je ponistiti prvenstvo, vec treba priznati postojecu tabelu.
Ovaj DP ubjedljivo najgluplji na klixu, a za to se baš moraš potruditi
Ovaj clanak je klasicni primjer kako su pripadnici najpoganije i najsugavije i najprevarantskije profesije na svijetu - novinari, zasticeni kao bijeli medvjedi. mogu da apsolutno IZMIŠLJAJU vijesti kao što je ova - i nikada i nikako neće odgovarati za ovo javno laganje i izmišljanje. Engleski savez i premier liga napišu jedno, a klix polunovinarcici i polusvijet izmisli ovaku jednu totalnu glupost i niko za to nece odgovarati.
Baš me zanima sta je Klix dodao što vec se sedmicama u medijama spominje ? Vrlo moguce da se 2020 godine sva sportka takmicenja odgode skroz ,klix je samo napisao tko bi bio najveci gubitnik. Nešto slicno su Svicarske medije taj scenario u vezu ako se odgode skroz sva sportka takmicenje da bi Liverpool bio najveci gubitnik. Poslje dugi 30godina cekanja na Titulu .... i dalje moraju cekat
@Hajno Informisi se. Glupost i neinformiranost ce ubiti ovaj narod. Procitaj saopcenje premier lige i saveza engleske. Shvatit ces mozda tada da nema veze kada ce se i za koju godinu takmicenje odgoditi. Ljudi su rekli, kad god se nastavi igrati fudbal ova sezona ce se nastaviti. Dakle, ako se fudbal nastavi tek za 2025 i u medjuvremenu umre od koronavirusa 8 milijardu ljudi, sezona se i u tom slucaju nastavlja 2025. od trenutkog poretka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je drugi put da portal Klix.ba piše apsolutno identičan post ali samo promijeni par riječi. Naravno, opet nisu uzeli u obzir zvanično saopštenje Engleskog saveza koji je ZVANIčNO potvrdio da će se sezona zavrsiti i da nova sezona nece pocinjati dok se ova ne zavrsi, MA KAD TO BILO.
@debolanakaunt Po ko zna koji put ovaj portal izmišlja gluposti, piše stvari bez ikakvih dokaza, a vrhunac je što novinar koji sjedi u Sarajevu misli da ima informaciju kako će glasati neki Brighton na drugom kraju svijeta - u nekom glasanju do kojeg neće ni doći.
A realno Liverpool je zaslužio titulu