Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump navija za Mladost DK.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa, aaaaaaa sve mi uzelaaaaa.
jest lafac nema dalje.....hahahahaha
posljednji pokušaj brice...
Lafac
imao je zelju da putuje svijetom.. a postavili ga za CEO jednog bordela
Kime legenda
Po frizuri lici mi da navija za GOSk iz Gabele.
Cuj navija za Mancester a obozava Dudka i laktase
¸Zaboravili ste da voli Tops ...
Prisjetimo se: Niti jednom jedinom korejancu nije u ličnom interesu da bilo kome prijeti nuklernim oružjem, jer mnogo je bolja miroljubiva saradnja na tom planu: Evo primijer: Čak je i naša mala domovina Bosna u zoni Sarajeva proizvodila neke od komponenti energetskih nuklearnih reaktora, kako za Sovjetski Savez, tako i za Kinu i Ameriku.
Moj Gospodine (druže) Kime: Mi u Bosni nikada nismo posjedovali niti jedan jedini nuklearni reaktor, a pogototovu ne nuklearnu bombu, ali smo na bazi međunarodne saradnje i trgovine zarađivali lijepih novaca od proizvodnje i izvoza nekih komponenti za miroljubivo korištenje takve vrste energije isključivo za proizvodnju elektricita koji sam po sebi podiže životni standard naših stanovnika
Vidi se na prvi pogled-pravi sportista :))))))))))))
A frizer ga umjesto cesljom ravna s gleterom. Jes ga opeglo i izvuko mu crtu svaka mu cast
mislim da i cijela s. koreja navija za man utd
haha..Kim je usio Trumpa po budalastinama...
Davno sam ja rekao da je isti profil licnosti navijaca Manchester Uniteda
Po odijelu I frizuri ne bi se reklo da je ikad upalio tv a kamoli bio u Italiji 😂