Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miretu nije bitna minutaza, ipak san svakog igraca u karijeri jeste da zaigra jednog dana za dva najveca kluba na svijetu Real Madrid i Barcelona. Koliko ce igrati to je manje bitno. Kao i u svakom poslu, bitno je sta pise u CV u....ovi sto ga kritikuju, pitam ih sta su oni sa svojim zivotom uradili?
Ma realno i treba igrati, bolji je i od De Jonga i Busketsa. Nije što je naš. Ono i što je bilo dobro.
@gooUser1576687426.....2 najveća kluba a 7:0 od Bayerna bježi jado nosi te đavo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja govorio o Koemanu: pustimo ga da ide u p. zdu lijepu materinu
Ovaj trener je dzubre obicno da je dobar nebi gubio od znj ekipa i bio 15 ti na tabeli.
Hahaha, teklo je piće :))) Ode i Barça u kardan.
Da vrijedno radi igrač od 30 godina koji je sa Juventusom uzeo 4 scudetta. Cccc dobro reče onaj prije neki dan. Da hoće Koeman početi trenirati Barcu da je malo izravna Laliga. Koeman i Žuti ne'a dalje.
Pjanić zalutao u Barcelonu.
Kumane, Pjanic je za tebe fudbal i loptu oblikovo..
Zvuči kao "pusti budalu". Ovaj Koeman k'o da je bagerista
Ne znam o cemu prica...pa ne mozete nikog da pobijedite koliko ste losi a fol za pjanica nema mjesta ni deset minuta...a on je levat teski sto je tamo otisao uopste koji...
Koeman sve nesto na silu hoce a tako barcelona ne funkcionise, barcelona je skola fudbala i ne treba im diktator vec profesor(guardiola)
sta ga ima pustat da vrijedno radi, pjanic i ovakav moze kumana naucit kako se igra lopte
mr* napolje pjanoc u igru
Koeman je prevara od trenera, neće dugo proći da ga Barcelona otjera. Za to vrijeme upropastiti će karijere nekolicine igrača, ukljućujući Pjanića.
Kuman ko Dejton,niko s'njim zadovoljan..
Svako svog gura
Koemanu jebbemo ti mater
Koeman je sirovina,za njega je samo snagatorski nogomet.