Obavili razgovor
8

Koeman govorio o Pjaniću: Pustimo ga da bude nezadovoljan i vrijedno radi

N. K.
Koeman obavio razgovor s Pjanićem (Foto: EPA-EFE)
Koeman obavio razgovor s Pjanićem (Foto: EPA-EFE)
Barcelonin trener Ronald Koeman razgovarao je s novinarima uoči sutrašnje utakmice protiv lidera prvenstva Real Sociedada na Camp Nou, a tom prilikom se dotakao i bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

Nizozemac je želio raspršiti bilo kakvu glasinu o problemima u svlačionici, insistirajući na tome da su njegovi igrači trenutno ujedinjeni.

"Vidim dobru atmosferu u ekipi, na treninzima i utakmicama. Ne vidim nikakve probleme između igrača. Jučer su priredili božićnu zabavu nakon treninga. Bila je sjajna atmosfera, teklo je piće...", rekao je Koeman tokom svoje konferencije za medije prije utakmice.

Sutrašnji duel je važan za obje ekipe, a Koeman je pričao pozitivno o gostujućoj ekipi te istakao da očekuje dobar meč.

Nizozemski trener je također govorio o trojici igrača koji nisu ulazili s klupe u pobjedi na Levanteom minulog vikenda - Pjaniću te mladim Riquiju Puigu i Oscaru Minguezi.

"Pjanić i ja smo razgovarali prošle sedmice o tome šta treba poboljšati, sviđa mi se njegov stav, ne bi bilo dobro da je zadovoljan. Pustimo ga da bude nezadovoljan i vrijedno radi kako bi dobio priliku za igru", rekao je Koeman.