Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega su najviše uzdigli naši mediji. Uvijek on nekakav princ, a naš vezni red je igrao dok je igrao Miske. Sa princom problemi protiv Kipra
eno nadje mu bosnjo mahanu, a covjek igro za metz, lion, romu, juventus i barsu, ali bosnji je uzor Sejo Brajlovic
Gdje su oni stručnjaci što su ga uspoređivali sa Modricem? Juve napravio dobar posao prodavsi ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta te briga Mire, gledas tekme uzivo besplatno, druzis se sa Messijem, igras termine sa Barcelonom i jos te za sve to te placaju. Samo nek ide pinka.
Dobro si ga savjetovao. Naročito ovo za pinku. Nema veze što bi i tebi dobro došla neka pinka za pivu ispred granapa.
pos'o je dobar para je laka
Treba da objesi kopacke o klin dozivio je ponizenje a realnost je da nema mjesta u toj ekipi iako su i ostali ispod prosjeka preplaceni igraci osim Messija
Bolesni Holandski krmoglavi šizofreničar . Kada vidim trenera da puši ili debelog poput ovog krmka nema mi ništa odvrtnije. A sama pojava ovog alkosa kitomana izaziva mi odvratnost. Kako je gadan i odvratan. Imam osjećaj d ubija mnoge igrače u pojam i da u opšte nema pristup psihološki igračima i da neke svrstava u drugi red. Nemoguće znaći nema teoretsje šanse da sada pjana nevalja ni 5 para a u juventusu je bio king i dobre partije pruzao. Vnago šizofreničarsko krmoglavo iz nl.
Puno mu je i što je na tribinama!
E cuj nije u Coemanovim planovima, jucer se s ekipom sliko, sjevo instagram
Koliko buskez igra utakmica a gola nije dao a rijetko i asistirao? Isto i pedri.. Hajd de Jong je igrač što je je.. I opet redovno igra I buskez in Pedri.. Ovaj idiot namjerno pjanica ruši a ima sigurno kvalitet za prvi tim. Ne može biti standardan u Juventusu a u barseloni klupa ili tribina. Ne sjećam se kad je igrao od prve minute i kad je igrao, bio je jedan od boljih. Očigledno nije do njega nego do žutog
Pjanic je trenutno los ali nekad je sam rusio Napoli u Rimu.
Ali uvijek u prvom kadru slikanja hhhhh, hajde i to je nesta...
Da vrijedi igrao bi... Karaj priče..
Da ti vrijedis ne bi trazio po koji lajkic ovdje. رظفولي
Ne znam jeli do Pjanica ili Kljumana... Ali jedno je sigurno, nema mnogo igraca koji su igrali sa Mesijem i Ronaldom u istoj ekipi. Ako ih uopste jos ima?
Ma Pjana ponavljam, nista se ne brini dok je plata redovna. Za isto para, bolje je manje raditi nego vise.
Mi pjanica volimo sto je nas ali realnost je da je slab za Barselone i tacka.
Holandsko smeće svakako.
Treba gledati pozitivno. Vise nije na klupi 😎
Pjanic ima pas dobar na pet metara to vise niko nece,trazi se igrac brz prodoran sa dobrom tehnikom,kad ste vidjeli pjanica kao misimovica da probije odbranu driblingom pa nabaci ili zabije NIKADA.
Vezna linija nam je bila jaka dok je Miske bio u repci sad smo rupa bez njega i Dzeki gola nema ko namjestiti ma hajde molim vas koji Pjanic frajer cupka u mjestu ali eto uzeo je barsi pare to je uspijeo.