Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce bit REALan kad navija za Barcelonu?
MESI MESI MESI MESI-MEHO KODRO MEHO KODRO-BARSA BARSA
@neko iz mase Opet ti sa svojim nebulozama! Nikakav problem nije ti samo obezbjedi novac, a mi ćemo dovesti trenera po tvom ukusu! Zapitaš li se ti kadkad ko bi to došao na mjesto da mu svak j.e.b.e mamu za 10-tak hiljada maraka? To je jedno, a drugo da ne spominjem kvalitet naših igrač i njihove \"kontinuirane\" igre u svojim klubovima. Shvati da je 21 mjesto FIFI-ne rang liste naš maksimum, sa ovim igračima i sa Papetom ili bez njega!!!!!!!!!!!!!
@TroL Ne znam ni ja ko bi mogao da nas odvede na neko veliko takmicenje, mozda da se da sansa Bajevicu mislim da on ipak ima bolje trenerske rezultate nego Susic ili Kodro, a mozda nebi bilo lose da pokusa i Barbarez ili mozda pokusati Kranjcara jer bio je dobar posao napravio sa C.G da ga ne otjerasa, ne znam ali mozda bi se neko mogao naci,
ma nema trenera koji ce nas odvesti na neko veliko takmicenje. mi smo prosjecna repka i to je sve. Imamo 2-3 prava igraca, ovo ostalo je buranija. dzeko, begovic, i dvojica joker pola/pola pjanic i spahic.
sve i jedan čovjek iz svijeta fudbala je rekao da pape treba ostati. samo štrumfovi pričaju protiv papetovog ostanka. pametniji ste kad šutite, prema tome, po starom dobrom običaju, stavite si amaVovu tu.ki u usta i si.sajte ! :-)
Kodro manje posla vise rada...
Koji bi to vrhunski trener koji ima i znanje i iskustvo dosao da radi za 5 milja Eura mjesecno? Neka nama Papeta, barem je doveo red i disciplinu. Kolko tolko... barem se vidi njegov rukopis na utakmicama
mali messi kojasevic iz torpeda bi se trebao pozvati u repku dodao je kodro jos.
@neko iz mase Nisam neki Papetov fan uopste, ali koje dokazano trenersko ime ti mislis da bi preuzelo nasu reprezentaciju?
Kodro globalni ekspert postao :D tinyurl.com/d7ky5ek
Eto kakvi su strucnjaci vodili nasu reprezentaciju i kakvi strucnaci vode reprezentaciju, Kodro odlican fudbaler, dobar covjek ali trener nikakav, susic super fudbaler, trener nula,e sad ce ovdje na mene sasuti kako ja pojma nemam itd. Lijepo je sto su i Kodro i susic bili odlicni fudbaleri i da se BiH moze ponositi njima, ali nije to razlog da zrtvujemo reprezentaciju, ako ih treba nagraditi za fudbalska dostignuca hajmo to uraditi hajmo i proglasiti pocasnim gradjanima, hajmo im bistu napraviti ali ne da ih negradjujemo preko repke i tako nikad da ne ostvarimo neki rezultat, eto Pape u PSG proglasen najboljim fudbalerom ali ne zele ga za trenera jer nije za taj posao, e tako i mi trebamo legendama BiH fudbala zahvaliti i nagraditi ih ali da nadjemo trenera koji ce nas odvesti na neko veliko takmicenje.
HALA Rudar Madrid !!!
ALEEE MADRID ALEE ALEEEE ALEE MADRID ALE ALEE,ALEEEEE MADRID ALEEEEE MADRID ALE MADRID ALE ALEEE..ALEEE MADRID ALEE ALEEEE ALEE MADRID ALE ALEE,ALEEEEE MADRID ALEEEEE MADRID ALE MADRID ALE ALEEE..ALEEE MADRID ALEE ALEEEE ALEE MADRID ALE ALEE,ALEEEEE MADRID ALEEEEE MADRID ALE MADRID ALE ALEEE..MADRID MADRID MADRID MADRID MADRID...
prejaka slika