Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ismijavaju lika radi sasvim normalne izjave ccc Kako smo samo jadan narod, samo nam je vazno da druge ismijavamo i da imamo o cemu tracati
Niko ga ne ismijava ali zar je normalno za odraslog muskarca da takve stvari izjavljuje? Ja sam zensko, davno otisla od mame i tate za poslom, naravno da familija nedostaje ali to je neminovno da svako ide svojim putem. Najlakse se drzati materine suknje i serpe . Daj ba....
@shazhudin i @onako_ja glupani, momak je samo iskoristio tu cinjenicu da uporedi kakav je tempo u njemackoj, nije nigdje naveo da je plakao i kmecao.
Njemacka liga je najbolja za nase. Moraju raditi, pa rezultati uglavnim ne izostaju.
Evo u prvih 11. Pa da vidimo
nisi ti ni lopte vidio pet mjeseci
Do sada nazalost skroman ucinak. Zakovan za klupu. Nevidljiv na terenu. Neka prica sta hoce, na terenu se samo broji uspjeh. U bundesligi se igraci namecu u treningu, to mu izgleda takodjer ne polazi za rukom.
Pa ne igra majka u Barseloni,valjda ona moze tebi doci.
Nema za karte?!
Jedan od naših najboljih igrača. Skroman i ne dipli puno nego radi. Ima poteza isto ko stari mu nekada. Samo naprijed Kenane.
Ma nije pitanje ni mamine maze, ni love koju zaradjuje, ali izjava je stvarno bez veze. Pa nije 1970-ta kada se ode u vojsku i ne vidis roditelje 12 mjeseci. Danas ljudi sjednu u avion i za 3 dana odu u Ameriku, zavrse posao i vrate se.
mamina maza
mamin sin
Tacno mi zao tvoje majke kad ovako nesto procitam.
@SugarCookie dobro je pa znaš čitat
Mainzu* :'(