Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta ti znas sijedi, Kodro je majstor
Kakav majstor!?!?on da je majstor nebi vodio sabajebo
Kodro bi bio odlicno rjesenje za selektorusku poziciju buduci da Vaha nece doci
Sudije mogu pogriješiti ali budi bolji i popravi rezultat. Rijec neutraliste
sarajevo ih mljelo cijelu tekmu,frajer uzeo jedan bod kako je dosao logično da mora s rati
Izgleda da ti te naočale ne odgovaraju-PROMIJENI DIOPTRIJU.
Svaka cast navijacima Tuzle na danasnjem transparentu !!! STVARNO STE LJUDI I JOS JEDNOM SVAKA CAST.I RANIJE STE ME ZNALI IZNENADITI SA VASOM TOLERANCIJOM ALI DANAS STE DOZIVELI SVOJ VRHUNAC...
Sa FC Cardiff, g. Vincent Tan tesko da moze u Ligu prvaka. Sa FK Sarajevo taj cilj izgleda puno blizi i realniji, a uz puno manje finansijskih ulaganja. A do tada, do tada se mora raditi skromno i vrijedno, svi, od rukovodstva do posljednjeg iz velike armije bordo navijaca, respektujuci / uvazavajuci i najslabije protivnike. A onda vise nista nece biti isto.
Jao sto me slatko nasmija hahahh pa jedva dobiste slobodu koja je danas igrala bez pet igraca iz prve postave
Svaki protivnik zasluzuje respekt i nikoga nije lako pobijediti. A Sloboda je mlada ekipa i ni malo laka. Ono sto je najvaznije su tri boda. - ps Znas onu narodnu: " Ko se zadnji smije, najsladje se smije".
Rukovodstvo, strucni stab i igraci Sarajeva trebaju da budu skromni i vrijedni, trebaju da nastave linijom koju je zacrtao sadasnji trener. Navijaci treba da budu strpljivi. Prvo treba skociti, pa reci hop! A a onda, onda vise nista nece biti isto ... :o)))
rb salzbur@-daj čovječe ,ti si očiti primjer "kurtona"u kojeg treba samo "izdrkat".Budi makar malo realan,ovo je čista relnost. REZULTATI SVE GOVORE.
tata ti je kurton
rb salzburg Puca(š) li se u Salzburgu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve nebuloze prica ovaj oronuli starac?
Šta će ti bolan ruke u zraku ko da je košarka
Casimiro bježi ba ubleho,
placite samnom jesenje kise ,zivot se nastavlja moja me draga sad voli vise.
Ovaj Casimiro veci "strucnjak" od Safeta.
Penal 100% cak je bio oko pola metra u 16m ... Slobodaaaaa ljubavi
Nije penal
Moram ti se I ja nasmijati HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
nije penal
PRIKAŽI ODGOVORE (4)