Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je BiH spala na to da Amar Osim bude selektor onda se tu nema vise sta govoriti a i razlog je vise da me ta reprezentacija i dalje ne interesira. On nezna recenicu obicnu sastavit a o prosto prosirenoj kao i nogometnom znanju da se i ne govori.
Čovjek se u Španiji školovao, obrazovan trener. A da ne govorim o taktici.. Ali, gdje će u Bosni ebenom Rustemoviću objasniti da se ne šalju poprečne lopte na 25m od gola, ovdje samo ide krkanski način fudbala kao npr. kod Mulalića. Ubija trenutno u Švici i nije za selektora? Smiješno.
Neke te dže i jesi....
Da se razumijemo Mehmed Baždarević ima najbolji % uspjeha od svih trenena do sada, mislim BiH. Miroslav Blažević kao drugi je bio na 47% pobjeda dok Mehmed je na 56% ... samo tupani mogu navijati za smjenu...
Jagomir!
i budala zna da je Amar Osim selektor sljedeci ,samo prave cirkus i ono lafo vise ljudi je u konkurenciji ,a protiv Belgije se znalo ako kiksa Bazdar da ce ga Amar naslijediti
@shimecki pa i jeste reprezentacija spala na sarajevske-kafanske price. oraganizacija saveza je na nivou mahalskih turnira. zalaganje igraca i biranje trenera je posebna prica! sta je to osim bolji od brace hadžiabdića?!?! dok je braca igrao u engleskoj, mali osim nije mogao ni kliker ubaciti u karaš....
Poslje onoh kraha iz 2008 kad su ga nako otjerali poslje samo nekoliko dana (doslovno), bio bi vrlo iznenadjen da prihvati.
Ne mojte samo njega tip je bezveze.
Kodro gospodine uzivaj u Svici nece ti Begic i ostala mafiha ovdje ista nametati
Meho je nogometna velicina i trener kojeg cemo potrositi za jedne kvalifikacije isto kao sto smo sve druge tenere popljuvali nakon neuspjeha prvog.