Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci pripreme na Ilidži, pripreme zvane kafanica-obilazak rodbine(pokloni iz Emirata,Turske, Švice...)
Hajirli bilo i da nam Bog pomogne u svim aspektima i u motivaciji pojedinaca na njima efikasan nacin, i u pripremama kvalitetnim, i u taktici za svaku utakmicu, i u disciplini i postivanju dogovorenog na terenu..
Čuj kaže možemo igrati sa 3 igrača u odbrani,nama bi i 6 bilo malo,ko nam sve uvaljuje golove,dodji sebi hebo te Broz,inače smo opet donji
Polivalentnost? Jel to ono kad se poliva vodom?
To je polivodentnost
Nalić, Tin Sušić, Kenan Kodro, Dal Varešanović... pozivaju se kao tatini sinovi i to im je jedina referenca.
Kodro majstor.Svaka cast.
Svaki selektor isti spisak. Zovu se isti ofucani igraci bez ikakve zelje za otkrivanjem novih talenata i mlađih nada. Plasman na Euro ne ocekujem naravno, a ovaj ako ostane 10 utakmica na klupi majstor je.