Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Kodro ,zakucaj je bez razmisljanja pod precku. Dobar je Kodro , samo da nadje pravu ekipu i da igra .Bice on dobar ,ustvari vec sad je ozbiljan igrac.
Kasno jbg,mora mali otići u bolji klub.
Kodro kosarkas igokea iz granade
Svaka cast Kodri, a klixu treba staviti zabranu da postavlja ista. Niste se udostojili video ni iz istog sporta da stavite, postavljeni video je sa utakmice igokea-bosna. Znaci na kliksu ili prepisu komplet clanak sa neke druge stranice ili pise neke nebuloze sto nema nikakve veze sa zdravim mozgom
Normalno da će se link videa kopirati. Sigurno im ostao link od vijesti o Bosni. Lapsus.