Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srce kaze barbarez, pamet kaze bajevic... xD
Ovdje jedini Bajevic bi bio pravo rijesenje ako bi uopste htjeo doci
A đe su pare za Bajevića?!
Pliseka za selektora!
ĆIRO IZDAJICA- SELEKTOR CRVAT iz SBK BRACO GUMENA GLAVA-POMOĆNIK MOŠNJO iz SA NIKOLA NIKIĆ- POMOĆNIK SMRDIN iz R Smrdske SAŠA VUGDALIĆ-TRENER GOMANA Boga pitaj ko je iz dijaspore svi zadovoljni i mirna Bosna
Pa vi niste normalni!!Susic je ako se ne varam jos uvijek selektor i o ovome je nezahvalno govoriti.Sramota je pricati o ovome.......Susic ce ostati!
Trebamo stranca dovesti, recimo Lothar Mathaus! da bez emocije, profesionalno odradi posao.
IZETA FAZLINOVICA-ZA SELEKTORA DEFINITIVNO IDEMO U BRAZIL COVJEK IMA SEME I SVE...
Samo BAJEVIC i HALILHODZIC dolaze u obzir - mislim da bi BAJEVIC bio bolji motivator. Hadzibegic i Barbarez su trenerske kante.
ĆIROOOOOO
pobježe i sam. uvali nam korpu. sušiću pravo si g.o.v.n.o. mrš glavato seljačko đ.u.b.r.e. idi u francusku i nastavi trenirati četvrtu ligu ko i dosada.
SVI BJEŽE IZ NEPOSTOJEĆE TVOREVINE.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/ko-su-moguci-susicevi-nasljednici/111216125/komentari#komentar-1575772 Dusko dogousko za trenera//////C: C:
Prvo, najbolje bibilo da PAPE ostane selektor. A ako ne... Kakav Barbarez, taj je kriv zbog poraza u Rumuniji, i zbog njeg spaha usere svake kvalifikacije. DUSKO BAJEVIC ili VAHA HALILHODZIC !!! Eventualno Amar Osim. Niko cetvrti ne dolazi u obzir. Bolje da nemamo selektora i da ne igramo kvalifikacije nego da nas svako vodi.
Ibro, ti izgleda nisi gledo tekmu protiv portugala ili si jednostavno glup. Svi golovi su nam pali preko Zahirovića. Čak je i Nani morao pobjeći od Papca i doći na tu stranu da zabije. A koliko ja Safet glup govori činjenica da je na stranu gdje su Koentrao i Ronaldo stavio Pjanića i Zahirovića...
Ja ne znam stvarno kakve su ovo price za malu djecu. Jel vi kontate da Susic ima platu oko 5000 eura. Koja budala bi radila za te pare?? Samo onaj ko ne moze naci nikakav angazman, ili trener iz nase lige. Halilhodzica ispod pola miliona eura godisnje niko nece dobit. Ne znam sta je sa Bajevicem ali cisto sumnjam da je toliki patetik da prihvati tu mizernu sumu. Najbolje rjesenje je Amar Osim, covjek ima znanje i nije skup a tu je i veliki tata da pomogne. Susic ceka da mu ko ponudi kakve pare, pa ako ne nadje nista eto ga opet kod nas. Dali mu fore... Stari marifetluci.
cijela ova drzava je eksperiment pa je analogno tome i reprezentacija eksperiment, a rezultati su kao takvi ocekivani