Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga boli briga
Balerine
Doveli su do toga da narod boli briga i za reprezentaciju, svaka cast
Sve gori od goreg a naši najgori. Trebali su još i tošk iz trešnja staviti.
Evo nedto gledam:Ni jednu ovu reprezentaciju mi ne mozemo pobijediti. FARSKI OTOCI,LUXEMBURG MONAKO... To je za nas sansa..
nisam gledao zadnje 4 tekme...bas me neiteresuju skim igraju...nikad gori nismo bili ..uzas
iml šta lokše pa teška ova grupa
Liga Nacija je super stvar je igras protiv ekipa u svojoj jakosnoj grupi
druga je stvar sto smo mi ovaj puta zalutali u skupini A. U sustini smo se solidno nosili sa Italijom i Holandijom jer to su ipak svjetske sile u fudbalu
Znaci teoretski je moguca grupa: BiH, Srbija, Crna Gora, Slovenija
Dok je ovog saveza nece nam sunce zasijati pa taman da Mevla rodi svih 11:)
Sada ce bolesne komunisticke vijesti. Ko su moguci protivnici, pa dobro smo prosli ili nismo dobro prosli ili imamo sanse samo trebamo pobijediti ove itd… nikad iz komunistickog nacina razmisljanja izasli nismo i kako izgleda nikada izaci necemo! Umjesto da se okrenemo sebi, i da jacamo sebe i stvaramo bolje uslove i bolji rad, mi cemo praviti kalkulacije i presipat iz supljeg u prazno.
Kaako mislis,komunistickih?Objasni mi to molim te.
Mogući protivnici su: San Marino, Lihtenštajn, Estonija i braća Azerbejdžanci
Koji je idiot LN izmislio ?
Pogledajmo istini u oči...zašto sad komentari.. tipa...Nije nas briga,...cirkus takmičenje itd.. A da smo kojim slučajem izborili opstanak onda bi smo slavili što smo uspjeli u "cirkus takmičenju", Realno ne zaslužujemo taj rang... Idealno bi bilo napraviti čistku u savezu...i krenuti praviti novu reprezentaciju...a ovo takmičenje je idealno za taj posao...
nasa reprezentacija nije ni za kuyac, a isto boli igrace...
Fino ste nas „jebali“ da nam ni naum vise ne pada da gledamo utakmice Reprezentacije,.... Hajmo rasformiranje Saveza
Najbolje da sto prije ispadnemo u e ligu, pa da probamo proci protiv gibraltara, san marina, malte i andore. U nekom barazu protiv Luxemburga. Sve to budu li trcali vise i budu li dali sve od sebe sto do sad nikad nije bio slucaj.
who cares