Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i Azmir Husic , lik izracunao na digitron da mu se bolje isplati kroz ˝investicije¨ ˝ulagati˝ u BiH nego placati porez Americi .. !
Ja, i?
Ulaganje ne znaci da nije prije toga platio porez, tako da mojne glumit nekog pametnjakovica s dvije marke u dzepu.
Koji debilni komentari nisam navijac zelje ali idioti pustite covjeka nek ulaze sto se neupitate zasto smo na ovom niskom nivou bas radi toga sto nema ulaganja.
Nek se zgrada pravi kraj same svetinje...
Zna li se je li potpisano?
Kone neka je sa srećom i da vas podigne na nivo koji zaslužujete, ali naravno uvjek iza nas 😉
Jao komentara nije ni pocelo odma nam bacies 202 malera cccccccccc.
Otisao se skolovati u Ameriku?Da bude kamiondzija?Pokupovase kamiondzije BH klubove….hajde jebes instant klubove tioa Tuzla Citya, Zrinjskog….ali Zelju,Sarajevo???
Zato i jesmo prokleti što svaki pozitivan korak vratimo godinama nazad.
Zasto svi NOVI predsjednici, direktori, biznismeni prvobsto rade je Trening kamp...i sve i jedan grade treninh kamp po uzoru na kampove renominiranih klubova????
Vrijedi pokušati. Ovako više ne ide.
Ovo ce biti izgleda: Tresla se gora, rodio se mis.
jos jedan kamiondzija lafo biznismen,podigao kompaniju zakidajuci jadne bosnje koji mu voze kamione kao i varajuci na taxama I porezima (sve ista prica).
njegov plan je da stvori dugovanje pa da ga otkupi i da trazi ZK Zeljinog stadiona u kompenzaciju - kao i plan mnogih prije njega
Pa znalo se od prvog dana da ce Željina imovina biti ta koja ce cupati klub iz dugova.Jednostavno drugog nacina nema.Treba se uzdati u postene namjere g.Diglisica i ponadati se da ce uspjeti izvuci ulozeni novac i pri tome jos dosta zaraditi. A da ce se Željo konacno vratiti tamo gdje mu je mjesto.
Želji sve najbolje...ali ne ulijeva mi neku sigurnost.... mislim da je ovdje problem dublji i kriza pa se hvataju za svaku slamku... ovo su isto uradili sa onim peskirom iz Amerike sto je bio prije njega pa pobjegao
. Ih d
ulagati u omladinski pogon i infrastukturu i naplacivati bolje prodaje tih talenata to je uspjeh na dugo.
ovo je sve jedno veliko AKO
Hhsoskola
Ja mislim da od ovoga neće biti ništa, Ovi naši hahari hoće da im neko na gu.ove odplati dugove i da ga napucaju nogom u guzicu, a zauzvrat ništa ne dadnu..
Nece ni ovaj, on hoce malo reklame da se prica o njemu, kad dodje u selo da ga svi znaju