Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ko je dusan bajevic...pa to vam je ukratko...ziva fudbalska legenda...
ROĐENI 🔴🔴🔴
Teško. Žuti je i previše zastrao a nemamo kvalitetnih igrača. Ne trebamo se nadati Euru nego graditi podmlađenu reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo.
BMW😂
Vruc krompir u rukama...samo da ne bude poslije "KRIV JE" sto se nismo plasirali. Trener je jedna karika u nizu, al "LEVATI" koji setaju terenom su glavni. Ja licno mislim da ni Pepe nebi mogao raditi sa nasim "ZVIJEZDICAMA"...Mozda..mozda bi Milan Ribar svojim kandzijanjem nesto mogao uraditi, ali ta divna vremena su prosla kad trener prije tekme kontolise duzinu noktiju na rukama. Samo ovaj put molim raju (normalnu) ne pljujte po GOSPODINU i LEGENDI.
Jedinica velicine=DUŠKO🤗🤗🤗🤗
Gospodine Bajevic, nece Vam biti lako voditi rezprezentaciju, mislim da je to poznato i pticama na grani. Zelim Vam puno uspijeha ali i strpljenja s nasim medijima a posebno sa silnim 'strucnjacima' koji su spremni kritikovati svaki potez. Hvala Vam za sve sto ste do sada uradili.
Sretno bilo Bajo
...pa dje nadjochte srbina haha
Forza Vrapčići 🐥
Kad je donatorska veče za mali Velež iz Vrpčića. Da vam ga doniram.
Velež može jedino biti šampion u federalnoj ligi. VRAPČIČI 🐥
33. finale fudbalskog Kupa Jugoslavije / Beograd 24. maj 1981. / Stadion Marakana / 40.000 gledalaca Trofej nad trofejima. Velež Mostar 3:2 Željezničar Sarajevo. GRANDE VELEŽ !!!
0 2 papak
Samim tim što je preuzeo ovakvo rasulo od reprezentacije u neugodnom baražu je nešto... Ne treba mu zamjeriti ako ne uspijemo otici na euro
Njemu je 71-g i on je buducnost BiH fudbala??? Svaka mu cast on jest nas ponos i dika ali pored Barabareza, Mese, Osima itd.. izabrati penzionera za koga nismo ni sigurni ako prezivi baraz hoce li da dozivi E prvenstvo
Staviti Osima i Mesu u istu recenicu sa Duskom mogu samo glupi manijaci... Jos vas boli 0-2??
@simao21 koga je vodio taj Barbarez? Sem sto je Srbin koga Srbi ne vole, nema drugih kvaliteta da bude selektor BiH.
Joj ovih Veležovih vrapčiča. Ni jedne titule nemaju. A oni lafo klub😂 nije došao u Velež nego na klupu reprezentacije 🤣
Ustani pa reci Velez
Iz postovanja ustani kad izgovaras Velez i Dusan Bajevic...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vekika Legenda ...dovoljno reci Bajevic...kada prodze treba se ustati...
Velika Legenda...
Velez Mostar 🔴