Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka! definitivno igraju najbolji nogomet na ovogodišnjem Euru...
UZECE NJEMCI EP !
Fratelli d\'Italia L\'Italia s\'è desta, Dell\'elmo di Scipio S\'è cinta la testa. Dov\'è la Vittoria? Le porga la chioma, Ché schiava di Roma Iddio la creò. Stringiamci a coorte Siam pronti alla morte L\'Italia chiamò. FORZZZZZZZZAAAAAAAA ITALIAAAAAAA!
DUTCHLAND!!! SIEG!!! SIEG!!!SIEG!!
ja kažem da će Španci u finale..... smim se okladit u šta hoš
Razvalit cemo Njemacku a Spanci potopiti
Forzaaa ItaŁiaaaaaaaaaa
@cooper J*bo ti mamu Pirlo i komplet reprezentacija Italije, sve sa stručnim štabom i navijačima u prilogu! MRŠ PEDERČETINO!!!
*ebo vas Pirlo
More Pirlo sam protiv švaba!
@@A Kakvi g.u.z.o.v.i. k..l..o..c..u.. jedan. To sto ti ne volis Italiju, nije razlog da posteno priznas da ove godine igraju dominantno i da su zasluzeno u polufinalu i da ce p.o.b.u.c.a.t.i. Spaniju u finalu! Velika sansa Italije u polufinalu su \"sjajni\" stoperi Njemacke Badstuber i Boateng..od zla oca i gore m.a.t.e.r.e...a posto se Kjelini vratio u odbranu za ovaj mec..3 dana da se igra, ne moze se dati gol Italiji...Fobija i strah od Italije su čudo..
auf gehts Deutschland !
Vidi se neki fudbalski znalac..Pa bolan Italijani uvijek prođu naguzove, daleko od lijepe igrekoju spominješ
Italija, igraju najljepše i definitivno najsrčanije. Forza susjedi!
Pogodi pobjednika i osvoji vrijedne nagrade LCD Sony Bravia 37\", fotoaparate Sony CyberShot i druge vrijedne nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=23876