Mnogo kandidata, jedna klupa
0
Ko će naslijediti Mirzu Varešanovića?
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCEMO HUSREFA!
Anceloti je takode slobodan a i strani je trener
safet susic (LEGENDA ZELJEZNICARA I SLAVIJE) treba biti novi trener FK Sarajevo! lik zna s loptom ! XD
HUSREF MUSEMIC ILI VELIMIR STOJNIC!!!
ovaj alpasinac ima neparan broj hromozoma
HUSREF MUSEMIC!!!!
koji si ti glupan Ihtijarevic je prosao skolu FKS i igrao za prvi tim pa tek otisao u nkz...idiote u cosak za kaznu
lijanderi.ba samo Murinjo ili Pep...niko drugi .. jeste bagrustina...ko vas pusti da poganite fudbal...svi bosanski klubovi...a moze se reci i balkanski tj EX (Y)U
taj fk torpedo uvijek mora dovesti Zeljine igrace Ihtiajrevic Dudo i tako to ..a sad i trenere ...pravi mali klub ...
čovjek napravi nemoguće sa onakvom ekipom i bude drugi,izbori evropu i nama opet malo.Ne treba nama niko treba dovesti ove mahalaše što tjeraju mirzu pa neka oni vode klub jer ovo je više smiješno šta se radi.
Hadzibegica za trenera
nama treba trener koji ima iskustva tj. trener koji je vec vodio fk sarajevo u evropi. da su bila ista pravila 2007.godine kao sad,igralo bi sarajevo u grupnoj fazi kup uefa ili europa lige (kako ko zove). HUSREFE , VRATI SE
Ovaj Odin je garant Mirza, Mirzin sin il Mirzin menadžer. I ja sam mislio da je ironičan, al brate ne zna mjeru.
nek je vise Mirza otisao, lik je nije za trenera ba, tebao bi on sa drugom Ganofom radit da mu nosi odjela po modnim pistama sminkercic jedan to bi mu bolje bilo.. lik ne zna dvije sastavit kako treba.. taktike ne zna postavit.. sve nesto na silu.. a ugovor boli glava, pa gdje to ima!? HUSREF je pravi trener ima znanje, karakter, autoritet, i motivaciju i jako je strog kao trener sto nama treba, najbolji trener Sarajeva!
Pitari nikako da stanu na zelenu granu. Drugo mjesto u Premier ligi, nosioci u drugom pretkolu Evropske lige, a imaju i ogromnu medijsku podršku portala sarajevo-x i Dnevnog avaza... Pa šta hoćete više?????!
Evo sad su i mene zvali, al ja ne mogu.. Imam važnijih obaveza, kao što je komentiranje tekstova na Sa-x
TEBE MORA DA MIRZA YEBE CIM SE TOLIKO ZALAZES ZA NJEGA .