Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko ne izda fiskalni račun, krši zakon. Tražite račun uvijek i svuda, a najviše u sredstvima javnog prevoza!
@Sticenik kakav fiskalni racun plata se isplacuje na bankovni racun.
@Sumnjivo lice. Dobiješ li fiskalni račun prilikom podizanja plate? Dobiješ li platnu listu prilikom uplate na banku?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To nije situacija samo u nogometnim klubovima. Malo pročešljati neka javna preduzeća neke institucije javnog karaktrea itd.
igrači pristaju na ovakvu isplatu jer se onda lakše tale sa članovima upravcve kojima daju dio plate. da ide pun iznos onda bi znali mnogi ko šta dobija pa bi bilo više svađe. igrači ne shvataju da ako ih klub izradi mogu tražiti samo onaj minimalac koji su prijavili
Sve im loše a ne poštuju zakon
Juventus na aparatima
Pa minimalna plata ide uz doprinose a sve drugo se isplaćuje: gotovinom na nota računom, mjesečnm fasungom, učešćem u kupovini auta ili stana, pa sve do''junice'' u živoj vagi ili maturskog odijela, otvorenim računom u INGU ili ONZUMU..
Vratio se Amar,vratile se prevare u PLBiH 😁
A sto je najgore ovaj sàd sindikat vode oni, koji su cijeli zivot na tom principu uzimali kes. Tad se nisu bunili, a ovako ce klubovi najosnovije dati, nece biti ni na ruke igracu ni nista.
ovako pola države radi, šta se čudite...
Vi bi i uplatu doprinosa?...Kako se ne bune gras,zeljeznice,rudnici,..itd...