Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za koga je to Barca do sad pljunula lovinu osim De Jonga?
Ajax jos nije prihvatio ponudu za De Jong-a
De Jong je potpisao ugovor s barcom prije pola godine mozda na de Ligta mislis
@CikaFajer Ajax je prihvatio ponude. De Jongovo predstavljanje u Barceloni u petak
Profesionalni fudbal je odavno prestao biti sport i zato ga ignorisem. Samo pare. Pravi sportski fudbal je u stvari onaj na nivou komsiluka gdje se skupi njih nekoliko pa zaigraju.
druže ovi momci ginu na terenu i pravi ih je užitak gledati, bar prema mom mišljenju npr Engleska premier liga, sex od fudbala. A cijene jesu velike, ali njih diktira trziste. Jedan Brigton iz premier lige dobije cca 120 miliona funti od TV prava, a gdje su jos sponzori, puni stadioni itd itd
Fudbal bi se mogo i gledati da su prosjecni igraci na terenu. Ovako dodze barcelona i neki tim lijevi, naravno da ce hi nakantati sa deset nula.
sve dok je sport rentabilan,a jest....cijene su "opravdane"
2 milijarde?!? Nije to ništa! Ipak se radi o najjačim evropskim ligama. Kod nas aluminij sam napravio minusa skoro pola milijarde! A sve uz vodstvo menagEra iz hdz-a. ;)
Zabraniti igracima da prave reklame ili sponzorske ugovore. Vrijedit ce max 50 mil. Sve im marketing povecava cijenu
@Iliriyanblood Neko će uzimati lovinu. Igrači ili vlasnici
kako je sve ovo postalo sasvim normalno a pogledaj koje su to cifre. zalosno.