Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek ima diplomu doktora nauka. Prostoprosirenu recenicu nije u stanju da izgovori. Svaki dan se doktorira a niko nema objavljen rad na internetu sto je praksa u svijetu. Kad ce u ovoj drzavi sprovesti reviziju diploma samo ptice znaju.
AHHAHAHAHAHAHAHA ISAK ZE
Kad granata prekine dječiju graju: Služena misa i upaljene svijeće za osmero ubijene djece - jel znakovito kad se Klix sjeti zločina (kojeg je napravila zločinačka ABiH) u 20:30, pri kraju dana???
Nije ARBiH zločinačka već oni koji su to uradili. Taman da ARBiH ima 50000 pripadnika, a od tih 50000 da je 49,999 zlo, opet taj 1 nije
Isak Ze, fakat ovaj Arnel ministar i babo mu Ramo su toliko zadojeni narcisoidnoscu da ne vjerujem. Shisha bar IR = ISAK RAMO.... fakat vole svoje ime vise nego ista
Bolesnici
Koje veze imaju oni sa ovim klubom???