Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li Liverpool i plan B. Kako stalno igraju protiv Uniteda i kako su odigrali drugu utakmicu protic City-ja u ligi sampiona, to je bio plan B, samo sto Klopp tako rijetko igra.
Po meni nikad jaci tim nisu imali zadnjih godina, i nikad vecu sansu da osvoje...jedino MC moze im parirati i to je to..
28 godina. Ako ovu osvoje, Man Unitedu će trebati još 23 sezone bez lige da ih sustignu. To je taj Liverpool i njegovi rekordi. Realno United to ne može stić. Haha
oni mogu samo city pobjedit
M I L W A L L
@shkafischkafnjak do prve lige !!!
YNWA
Kad vidim Klopa ne mogu a da se ne sjetim Hectora Cupera i Ranijerija dobri treneri al vjecito drugi...vodili dobre klubove Valensija Inter Parma bilo je par titula u domacem prvenstvu al u Evropi nista uglavnom onaj faktor srece izda...a sto se Liverpula tice fakat bi volio gorila bi Engleska
You never win again
fkt ne kontam navijace liverpula i arsenala. Pa oni nikad nece nista osvojit. Pogotovo ne Eng. Ligu. Ali uvijek su neke euforije i bespotrebna nadanja. 🙁
@poznavalac pogotovo arsenal
sta tek mislis k navijacima Evertona, Hulla, Vest Hema, Herte, Majnca, Verone, Lacija, Vakensihe, Getafea, Veleza, Slobode, Splita, Cukarickog i ostalih klubova na planeti svi bi trebali po tebi navihati za neki tvoj plasticni klub?Ti si kladionicar ti nisi navijac prwma tome ne lupetaj!
Onaj ko ne vidi da je Liverpool ove sezone ozbiljan tim i da je jedini favorit uz MC dlza osvajanje lige, taj i ne gleda fudbal.
Uci ce i u tridesete bez pehara, jedino mogu LP napast al nemaju oni pobjednicki mentalitet
Grijesis gluplji su navijaci luzerpula
ti jarane i ne znas sta znaci rijec mantalitet, idi jasi koze !:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako bude pješčana oluja iz Sahare onda da. Ili ako zapale baklje crvene boje. Nakon 30 godina čekanja titule ove sezone mogu dodati još jednu godinu u kojoj su pokušali da budu prvaci.
ja i , kakve to ima veze sa tobom, ti sigurno navijas za one koji osvoje neku titulu i svake godine tako se mjenjas kao kameleon i mislis da si pametan:)))))))