Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
0-3
Navijač sam Uniteda, ali me strah da gledam sutrašnju utskmicu. Liverpool, kojeg ne simpatišem, je superioran tim koji je u stanju pobijediti bilo kojeg protivnika na čelu sa nevjerovatnim Kloppom. S druge strane, "mršavi" United, tim u fazi tranzicije, sa neiskusnim trenerom i izostankom dva najbolja igrača. Mislim da se Liverpoolu smiješe 3 boda.
Sporedna stvar u životu centar svijeta? Baš cirkus! Blago vama. Vi bar masno zaradite.
Otišli Vidić i Ferdinand, doveli tri lijeva beka, Luke - Blind - Marcos, otišli Scholes i Giggs, doveli Caricka i Flechera da ih zamjene, pametnom dosta!
Carick i Flacher su bili u MUN dok su bila ova dvojica.
Ide mi na živce ovaj Klopp, već oduvijek.
mislim da ce ih razmontirati kao nikad do sad
Vijeli svoj život gledam United, ali nešto slično ovoj ekipi nisam vidio... Nevjerovatno je ko se sve može nazvati igračem... Samo da ih looserpool ne pregazi...
Oba tima daju go i 3+