Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu cicije nego racionalno trose novac. Ne mozes se pise odvojeno. Ako je fudbaler neka igra fudbal, a ako je biznismen, neka se znoji radi para.
gdje ce napustiti City i lovu, valja sad furat sa Amrom BH Beckhamove... Bio je dobar dok ga ona nije uzdigla to se vidi i sa onim je ko Babo?
Kad je to procito umro je od sege.
Džeko, dođi i igraj za burek a ako nema bureka ima kebab.
PA COVJECE I TI SI GANJO LOVU NE EKIPU PUSTI TO DODI TRENIRAJ NEKI NAS KLUB ZA SICU UZIVAT CES AUTORITET SVI CEMO TE CIJENITI ALI NISI LUD . NIJE NI DZEKO PRVO NEK SE ON NAFATA PARA A POSLIJE NEK IGRA ZA NEZNAM NIJA STA FUDBAL PARA DANAS JE TAKO
Sve sami fudbalski menadžeri i finansijski stručnjaci ovde komentarišu, reko bi čoek, neki simpozijum šta li je. Sve to zna kolko koji igrač zarađuje tu, kolko bi dobio tamo, kolki su sponzorski ugovori... Hajde ne prdite više bezveze, Džeko je učvrstio poziciju u cityju, pogotovo nakon odlaska bale, ne pada mu na pamet da napušta klub. Ako bi i išao, može da bira bilo koji engleski klub. Ovaj Klop u stvari hoće da kaže da oni nemaju para za Džeku.
Pa je,b,a,l,a vas klupska placa. Zar nisu najbitniji sponzori. Beckham je do neke godine unazad zaradjivao duplo vise nego Messi i Christiano skupa. Armani, satove, Nike ili Adidas. Znaju dobiti ugovore i od 50 i vise miliona na otprilike 5 godina. Da Kloco zabija 2 sezone po 20,30 golova sam u spicu Borussije ne bi ga ni interesovala plata. Christianu i Messiju se dize vise kao znak toga koliko ih klub cijeni a ne da im hitno treba jer se kladim da minimalno 2,3 puta vise zaradjuju od sponzora.
http://www.facebook.com/UdruzenjeSibePis Pridruzite se! Dajmo glas protiv psetokratije u Bosni i Hercegovini :)
Pa nije glup :)
I ovaj klop poludio hahahaha.osvojio salataru i ko da je ufatio boga za damu.
Klocko
mnogi su igraci pristali igrati za majstore, a da pri tome ne zaradjuju vrtoglave cifre, jer je to klub koji ima tradiciju i dusu, a oni koji su zbog novca otisli kao npr. Nuri Sahin ili mozda cak i Kagawa, jako brzo su se pokajali, kao sto ce se pokajat i Lewandowski. BVB je ekipa koja svojim igracima sve moze pruziti, osim plate vece od 5 miliona eura godisnje i mislim da ne postoji ni jedan klub na svijetu koji bi Dzeki mogao pruziti ono sto majstori mogu i u kojem bi mu bolje bilo nego kod majstora (ako izuzmemo novac naravno)
Kloppko
e moj mufa, najlakse je tudjim kur.cem gloginje mlatiti
idi džeko u dortmund, najsigurnije ti je i jači su ;)
Realno, najbolje bi mu bilo da predje u Dortmund. Zasto? Pro: -Prvi ili drugi u Njemackoj svake sezone -Veci stadion, bolja atmosfera i navijaci -Svake sezone liga sampiona -Prvotimac,puno veca minutaza nego sad -Jos bi uznapredovao kao igrac,bolji status nego sto ce ga ikad imati u Cityju -Bolje za reprezentaciju BiH kad stalno igra -Ne igra sa sebicnim igracima i divama Kontra: -Manja plata za 1,5 do 2 Mil (mislim da je plafon 4 Mil u Dortmundu) Da sam na njegovom mjestu, ja bih odmah presao u BVB
Haha Dzeko u Dortmund haha jao jes ce Bosna biti zuta onda! Svi navijaci Dzeke ce prodati dresove od Citya, a onda kupiti od Dortmunda, najgore ce zaboliti bosanske navijace Bayerna haha ode im diamant u Dortmund a ne u Minhen haha Nadam se da ce Dzeko imati vise srece u Dortmundu nego Barbarez i Kapetanovic prije njega, nijedan bosanac nije uspio da se probije u Dortmundu, ali sad ce Dzeko uspjeti jer Klopp vodi ekipu, a u novoj sezoni ce biti pravi derby el clasico, Kloppova Borusija protiv Guardiolini Bavaraca :)) jedva cekam tu igru!