Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi bi baljezgeri i profesionalci fudbala da vam Amidza nesto kaze, real je odlican team, odlican potencijal igraca odlicna vrijednost igraca sa igrom 0, Barcelona je odlican team, sa odlicnim igracima, sa najboljom igrom po podu, i najjaci team u nekim stvarima, realnost : Real nece proci dalje to samo fanatici mogu da misle, a ja navijam za real al ne mogu pobjeci onome sto sam vidio. Barcelona ce zasigurno prirediti dobar show u srijedu i bice bolja od bayerna vjerovatno ali ni oni nece proci dalje jer su dozvolili da prime 4 gola. Bayern-Dortmund, vidimo se poslije srijede da prokomentarisemo ovo, enjoy za 1 maj :D
sta ti Amidza to lupetas, koja ekipa ima najvise potencijala koja je najskuplja koja je po podu najjaca, sta si nas to sada naucio, still igre koju barca preferira prolazio jedno vrijeme sada vise ne, navijac bayerna nisam, ali kad bayern ubrza tempo barca nije mogla pratiti zato sto je njihov still igre da on diktiraju tempo i da oni ubrzaju kad oni zele ako nije tako ne postoji barcelona, a ti kao navijac reala trebao bi znati da real ima vece sanse nego barca, da ti daidza nesto kaze ako real zabije prvi gol u 15 eto do 20 min, real bi mogao proci a ti ovo lijepo i lagano i procitaj i uzivaj veceras
sretno majstore tebi i momcima vratili ste vjeru u fudbal i raskrinkali sapunicu napuhanu od sponzora i fife. klix-u želim da ukine lajkove jer nije svejedno gledati svoje sugrađane kako se nadmeću u gluposti.
Ubice ih svabe, ko mraz papriku!!!
UBICE IH SVABE, KO MRAZ PAPRIKU !!!
ima klopp da povde na bernabeu I to do 10 min pasce gol.
Njemacko finale NECE biti!
Pa jarane kada cujes BUNDESTAG, BUNDESLIGA, BUNDES POLIZEI pa odmah se najezim!! Ako nesto nije njemacko, ne moze biti dobro!!!!! :) :)
mogu još 100 puta igrat i jedno 67. put bi Real dobio Borusiju 1:0 u produžetku.
Osmjeh kloppa izgleda previse samouvjereno, nisam navijac reala ali ih ne mozes nikad podcjeniti
prolaz Reala...