Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudske velicine se izvinjavaju kad pogrijese i priznaju svoju grešku nastojeci da se ne ponovi, a fukare od ljudi ili dignu nos ili se dovukljaju kao ne neki gmizavci i prave se da se nista nije ni desilo i to bez ikakvog izvinjenja i priznavanja greške.
Šta čovjek napravi od Liverpula koji je bio prosječna ekipa Engleske? Mislim da je čovjek najbolji trener na svijetu.
Samo dobar covjek prizna gresku kad je pocini i izvine se. Od smradova to neces docekati.
Gospodin
Uoči utakmice Klopp se obrušio na prevodioca zbog toga što nije dobro preveo jednu izjavu Jordana Hendersona. ... Jurgen Klopp: "... Nisam bio zadovoljan načinom na koji je moj odgovor preveden..." Čija izjava nije dobro prevedena?
Odlika velikih ljudi
kralj
Posle prolaska u sledecu rundu lige sampiona svijet ti izgleda puno ljepsi i humaniji
Zubar kad mu vidi osmjeh: "Aaaaj, ko ti je to radio?"
Ljudina