Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode on inšallah na teravih namaz ⭐🌙
Luzerpul ne bi imao sanse ni da imaju i Salaha i Ronalda, Barcelona je savrseno izbalansirana momcad koja ima glavu i rep, nema im ravnih ove godine jednostavno.
reci to Romi mrtvoj😂😂😂😂
Sta kazes magarac?
Stata prije svega za Salaha a i za nas gledaoce,lijepo je gledati 2 carobnjaka jedan protiv drugih salah vs mesi
ne vrijedjaj messija, realno salah nije blizu leu
Da ste zabili sto ste trebali u prvoj utakmici sad bi mogli sa drugom postavom igrati
tu je i kraj.bez njega uzvrat djeluje ko nemoguca misija
Barsa osvaja. Hala Madrid na aparatima
@solidsnake , pa osvojili su 4 lige prvaka i u zadnjih 15 godina :D ali zato su u primeri kanta
Ništa nije riješeno. Biti će zanimljiva utakmica, iako Salah neće igrati !
Piši propalo.
Ebeš fudbal, čuvaj zdravlje! Sve najbolje Mo!
Jadni Salah, otkad mu je onaj mesar Ramos namjerno i smišljeno izvalio ruku, nikako da se ustabili. Umjesto da bude proglašen za najboljeg fudbalera svijeta (što bi se desilo da je Liverpul uzeo LP i da je bio zdrav na SP), jedan potez i ode karijera. Ne kažem da nije dobar, ali nije to onaj Salah.
daj ne pretjeruj, jest bio faul ali nije mu nogu slomio pa da je pauzirao godinu dana, igra citavu sezonu i bio je zdrav na sp, previse ga ljudi uzdizu
stvarno je baksuz. prosle godine ga ramos NAMJERNO polomi jer nisu imali rjesenje za njega, sad ovo pred polufinale (mada mislim da i sa njim ne bi imali sanse da prodju Barcu)