Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne krivite novinara, on je samo uradio copy/paste ... ustvari on i nije novinar ....
\"Imali smo malo sreće. Ako nemaš sreće na Bernabeuu, onda primiš osam golova.\'\' - Kako je ovo shvatio KRETEN iz redakcije klixa vidjeti iz naslova...
SLOŽIO SAM GA ČMARINJU!!!
sta bolan izvukli remi,dortmund bio duplo bolji protivnik,ove golje iz madrida slobodnjakom u samom finisu izvlace bod koji nikako nisu zasluzili,ajmo dortmunde zasluzeno prvi u glupi!
Kloppe klocu poderace te Manchini!
MIA SAN MIA
\"Ne znam je li gol Callejona bio iz ofsajda, ali uopće mi ne smeta što je poništen\"
Čovjek realno gleda stvari.Ali sreću treba i zaslužiti.Igrali su hrabro,ginuli.Remi je najrealniji ishod,real možda bliži pobjedi,poništen gol možda bio regulatran možda ne,ali veliki se nebi trebali vadti na sudije.
@@Xavi - obriši se oko usta sinko i ne lupetaj
a sta to Borusia nije imala srece ,sto lopte igrac sa linije izbija ,sto golmana slucajno u nogu pogodi lopta i odbrani(kad je Ronaldo sa metra pucao) itd ...Borusi je 4 puta opucala dala 2 gola i to je to ,mozda i jest najrealniji remi ali i da je Real pobijedio i to bi bilo zasluzeno!
Ne znam koji je idiot izmislio i napisao ovaj tekst al oplakah na sabahu, čuj Borusia imala sreće HAHAHAHAHAHAHAHAHA