Nogomet
0

Klopp: Da nismo imali sreće primili bi osam golova

Totalsport
Jurgen Klopp
Jurgen Klopp
Iskreno je trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp priznao da je njegova ekipa imala sreće u utorak navečer kada je izborila remi (2-2) protiv Real Madrida na Santiago Bernabeuu.

Njemački prvak je u 4. kolu grupe D Lige prvaka dvaput vodio, najprije pogotkom Marc Reusa, a potom i autogolom Alvara Arbeloe. Za "kraljevski klub" strijelci su bili Pepe i Mesut Özil koji je konačnih 2-2 postavio u 89. minuti. Gosti su u drugo poluvrijeme ušli s vodstvom 2-1, ali su do kraja utakmice praktički bili pod opsadom domaćina.

"Imali smo malo sreće. Ako nemaš sreće na Bernabeuu, onda primiš osam golova. Teško je napraviti plan za gostovanje kod Reala jer na svom terenu igra znatno agresivnije. Real se u drugom poluvremenu nametnuo, a mi nismo znali odgovoriti na to. Ne znam je li gol Callejona bio iz ofsajda, ali uopće mi ne smeta što je poništen", iskren je kao i obično bio Klopp.

"Ovo je dobar rezultat. Naš je plan bio ne praviti greške i držati loptu. Imali smo jasnu ideju i igrali dobro, a posebno smo dobro u drugom poluvremenu pokrivali Cristiana Ronalda", dodao je Klopp čija je ekipa s osam bodova na vrhu grupe D, dok Real ima bod manje.