Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im je poslat ove naše ministre i ostale iz vlasti da im oni vode državu. :-))
yebo vam katar mater
nadam se da ce nasa braca u kataru dobiti ovo SP
sramota! eto pojedinim koji smatraju iste kao bracu, dok oni trose nevjerovatne novce milioni tzv. brace doslovno umire od gladi i kojekakvih bolesti. katar, saudija i sl. su najveci kapitalisti i odroni, satro serijat i to. sa amerima su braca e ne sa napacenim arapima. ubleha je to sve!
I pustinja procvijeta nudeć sliku dženeta...
Ja bi od njie uvek kupio kamilinog dzubreta. Cuo sam da je dobro za povrtalj i reumu.Ja jesam hirisco ali biznis je biznis.
Po komentarima se moze potvrditi da su bosanci najgluplja nacija na planeti zemlji!!! GO KATAR GO!!!
\"da naprave nama auto put od pocetka do kraja\" \"evropa neda da u nasu zemlju ulazu arapske zemlje\" \"njima idu pare od naplatnih kucica\" drogiras li se ti?
Kralju gdje je pocetak a gdje kraj? lol p.s. ja se sejcam da je Malezija htjela da gradi, ali za Katar se ne sjecam!
ej kad su se oni nudli sami da naprave nama auto put od pocetka do kraja a da njima idu pare od naplatnih kucica nasi nisu htjeli i evropa neda da u nasu zemlju ulazu arapske zemlje eto to nije vezano za temu ali samo da vam kazem
Hebote mi smo jedini muslimani koji nemaju nista. Vidi brace dole sto se rasipaju.
solarnu energiju treba koristiti za desalinizaciju morske vode, i s tom proizvedenom pitkom vodom treba navodnjavati pustinju i saditi datule i druge kulture koje mogu uspjevati u tim pustinjskim uslovima. stanovnistvo zaposliti na tim plantazama i u preradi tih plodova i eto ti dugorocnog blagostanja. turizam moze biti samo dodatni izvor prihoda jer od samog turizma se malogdje moze dobro zivjeti. a ova gradnja 9 stadiona je jos veca glupost od onog \"avaz twist towera\" u dubaiju.
Ako navodnjavaš pustinju imaćeš oranicu. To rade saudijci pa su tako postali treći najveći izvoznici žita na svijetu. Ako nemaš vlastite oranice kupuj neobrađane po svijetu. Tako rade neke druge zaljevske zemlje. Kad nestane nafte kome će biti do turizma? Hrana će biti najveće bogastvo. Siguran sam da su svjesni toga i da rade na tome ali ovo je nepotrebno bacanja para. Over and out.
Kakva poljoprivreda i stocarstvo, pa nema ovdje plodnog zemljista kao kod nas, pa da mozes posijati psenicu, krompir, grah ili sta vec. A i zasto bi neko ulagao u stocarstvo u zemlji koja ima najveci bruto nacionalni dohodak po glavi stanovnistva?! Na kraju krajeva, i kad bi htjeli, tesko je ostvarivo, jer nema zeleni; opet bi svu hranu za te jadne zivotinje morali uvoziti. Katar ne raspolaze narocito velikim rezervama nafte (imaju najmanje od svih clanica OPEC-a), ali su zato treci u svijetu po kolicinama plina (odmah iza Rusije i Irana). U Kataru znaju da te zalihe nece vjecno trajati, tako da nema potrebe da im mi Bosanci dijelimo nase savjete. Oni razmisljaju 100 godina unaprijed. Jednog dana kada plina vise ne bude, Katar ce vec biti dovoljno turisticki i trgovacki jak, da nece osjetiti krizu i glad, nego ce zivjeti u skoro istom izobilju. Koristit ce se solarna energija, a sunca u Kataru, hvala Bogu, uvijek ima. Na tome ce se zgrtati ogromne kolicine novca.
\" Mozda BIH trebali ulagati u industriju\" kakva je ovo recenica? Prosto prosirena ili prosto nemoguca? za pametnjakovice koji pokusavaju da budu pismeni \"bih\" se koristi za samo prvo lice jednine!